Perii

Sunt 30 produse.

Se afiseaza 1-30 din 30 produs(e)

Perii dentare profesionale pentru lustruirea lucrarilor protetice

Descopera intreaga gama de perii dentare destinate uzului in laborator pentru lustruirea lucrarilor protetice. Periile dentare pentru micromotor dentar permit tehnicianului sa obtina luciul si finisul dorit pentru lucrarile protetice. Periile profesionale dentare pot fi folosite la multiple aplicatii de laborator si sunt adecvate atat pentru compozite, cat si pentru metale sau ceramice. In functie de rezultatul dorit, tehnicianul are posibilitatea de a varia viteza de rotatie si de a alterna presiunea si miscarile circulare cu miscari diagonale pentru a imbunatati rezultatul final.

Descopera instrumente de laborator pentru lustruire pe dentotal.ro

Pe dentotal.ro vei avea posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de perii dentare. Gama variaza in functie de materialul si duritatea periilor, de la perie montata Scotch Brite Tribest pana la perii din lana sau par natural. Acestea sunt aspecte pe care trebuie sa le ai în vedere cand alegi o perie dentara profesionala de lustruit deoarece in functie de materialul lucrarii protetice vei obtine rezultate diferite. De asemenea, in functie de instrumentul folosit, poti alege perii cu miez de plastic sau de lemn.

Instrumente pentru laboratorul tau la preturi avantajoase

Asigura-te ca ai instrumentele potrivite pentru a obtine lucrari calitative si rezultate excelente in laboratorul tau. Dentotal iti vine in ajutor cu instrumente ce iti vor permite sa imbunatatesticalitatea si timpul de lucru. Iti recomandam sa verifici si celelelalte sectiuni ale magazinului nostru online, intrucat Dentotal actualizeaza mereu portofoliul de produse, asigurandu-se astfel ca tu ai parte doar de cele mai performante si inovatoare echipamente si instrumente. Sectiunea de instrumente pentru prelucrare contine, de asemenea, freze, discuri si paste de lucru, care te pot interesa. In plus, preturile sunt foarte avantajoase pentru a fi accesibile unui numar cat mai mare de clienti. De asemenea, transportul este gratuit pentru toate comenzile.