Siliconi de condensare

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Siliconi de condensare excelenti pentru laboratorul tau

In cadrul procedurilor pe care le realizezi in laboratorul de tehnica dentara ai nevoie si de siliconi de condensare de calitate care sa ofere stabilitate dimensionala si o precizie sporita. Fie ca folosesti tehnici dentare directe sau indirecte, calitatea materialelor siliconice folosite va influenta lucrarile dentare finale. Alege sa lucrezi cu materiale de cea mai buna calitate, precum cele de la Zhermack sau alte branduri cu renume si ofera-le pacientilor lucrari dentare rezistente si cat mai bine adaptate la nevoile lor. Descopera gama diversificata de siliconi pentru laborator disponibila la Dentotal si alege performanta pe tot parcursul procesului de lucru.

Alege materiale de condensare cu aplicatii diverse

In portofoliul Dentotal gasesti siliconi de condensare ideali pentru o gama larga de indicatii precum duplicarea completa a protezelor, realizarea tiparului de control pentru forma structurii metalice sau izolarea dinte-gips in chiuveta. De asemenea, iti punem la dispozitie si materiale siliconice compatibile cu toate sistemele CAD-CAM optice sau cu laser. Poti alege materiale de condensare de culori diferite, precum alb sau roz, dar si produse fara pigment, in functie de preferintele tale. Descopera gama bogata de produse cu caracteristici variate si alege siliconul de condensare care se pliaza cel mai bine pe nevoile tale.

Pe dentotal.ro ai mereu preturi avantajoase

Bucura-te de produse de calitate premium la preturi atractive alegand sa faci cumparaturi din magazinul nostru online. Gama variata de siliconi de condensare precum si alte produse utilizate in cadrul procedurilor din laboratorul de tehnica dentara iti permite sa cumperi toate consumabilele de care ai nevoie dintr-un singur loc. Pe dentotal.ro faci intotdeauna cumparaturi in siguranta si beneficiezi de oferte de neratat. Fiecare achizitie iti aduce puncte bonus pentru ca tu sa obtii reduceri semnificative la comenzile urmatoare. Comanda acum cu numai cateva clickuri si beneficiezi de transport gratuit.