Freze

Sunt 85 produse.

Se afiseaza 1-30 din 85 produs(e)

Freze pentru tehnica dentara – instrumentarul indispensabil din laborator

O trusa de freze dentare iti imbunatateste fluxul de lucru in laborator, fiind potrivite pentru multiple aplicatii. Lucrarile dentare realizate de tehnicieni dentari utilizand instrumente dentare potrivite vor avea o rezistenta si o estetica asemanatoare dintilor naturali, fiind apreciata atat de dentisti, cat si de pacienti. Fie ca ai nevoie de freze diamantate sau freze extradure, fii sigur ca pe Dentotal.ro gasesti orice model de freza stomatologica la un pret avantajos.

Instrumentar pentru laborator de la producatori renumiti

Frezele dentare sunt instrumente stomatologice utilizate in laboratorul de tehnica dentara fara de care nu poti realiza proteze dentare sau punti dentare cat mai naturale. Un set de freze pentru tehnica dentara permite efectuarea unor lucrari impecabile, intrucat au diferite grade de abraziune si aplicari. Ai la indemana freze diamantate pentru sectionarea ceramicii, dar si freze cu lamele taietoare care reduc structura dentara. Beneficiaza de cel mai bun pret pentru producatori renumiti precum Fino sau Tribest!

Cum alegi instrumentar pentru laborator de cea mai buna calitate?

Este important sa achizitionezi produse dintr-un magazin de tehnica dentara consacrat, asa cum este si Dentotal.ro fiindca ai garantia unui pret avantajos pentru freze dentare de la furnizori de top. Alegand instrumentar pentru laborator reduci semnificativ pierderile de material, putand realiza un finisaj de suprafata pe diverse suprafete, indiferent de materialul din care sunt realizate. Poti sa lucrezi cu pietre, materiale acrilice, metalice, metale pretioase, titaniu sau portelan, intrucat ai o gama larga de freze pentru laborator din care poti alege. Produsele de pe Dentotal.ro sunt fabricate respectand cele mai noi standarde internationale, deci este un magazin apreciat si respectat de numerosi tehnicieni dentari.