Lista de produse dupa marca 3Shape

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-24 din 24 produs(e)

Lista de produse dupa marca 3Shape

Ti-ar placea sa lucrezi intr-un cabinet stomatologic sau laborator dentar ultra-performant?

Vesti bune! Visele devin realitate! 3shape Romania este disponibil la Dentotal. Compania daneza 3shape s-a facut remarcata la nivel mondial in peste 100 tari cu solutiile de scannere intraorale/ de laborator si sisteme software pentru clinica stomatologica si laboratorul de tehnica dentara. Producatorul vrea sa inoveze tratamentele dentare astfel incat acestea sa fie mult facilitate prin tehnologie atat pentru stomatologi, implantologi, tehnicieni dentari, cat si pentru pacienti.

Cu 3shape uiti de manoperele dificile si prelungite!

In portofoliul 3shape Romania gasesti o gama larga de scannere 3D si software CAD/ CAM necesare oricarui profesionist in stomatologie si tehnica dentara. Pentru cabinet, ca dentist, vei utiliza cu incredere un scanner intraoral Trios 3 sau Trios 4 fiindca ofera o scanare exacta, imagini clare si fotografii HD. Este disponibil atat in varianta wireless, cat si cu fir. Daca deja ai citit comunicate si impresii pe forum, atunci sigur vrei sa il achizitionezi la cel mai bun pret, deci contacteaza reprezentatul tau zonal Dentotal!

Laborator de tehnica dentara ultra-dotat? Atat de usor...

Orice scanner pentru laborator dentar de la 3shape are o viteza si o precizie impresionanta, oferindu-ti posibilitati infinite. Acest sistem ultra-performant sporeste productivitatea si faciliteaza fluxul de lucru in laborator. In magazinul nostru online, Dentotal.ro, gasesti o gama larga de produse la un pret corect: 3shape E4, E3, E2, E1 D2000. Solutiile pentru CAD/ CAM de la 3shape Romania au avantajul inregistrarii articulatiei dinamice si posibilitatea de a incarca datele in 3Shape Dental System, rezultatul potential fiind imbunatatit.