Lista de produse dupa marca 4TEK

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Lista de produse dupa marca 4TEK

4TEK – Tehnologie pentru orice cabinet stomatologic

In practica medicala nu trebuie sa existe compromisuri, asa ca alegerea unui compresor stomatologic fara ulei trebuie facuta cu o deosebita atentie, iar 4TEK reprezinta o optiune ideala. Compania este infiintata in anul 2006 in Italia si are obiective clar trasate: oferirea unor solutii personalizate in materie de echipamente pentru un cabinet stomatologic, cat si perfectionarea continua a portofoliului astfel incat sa fie in ton cu cele mai moderne tehnologii.

Compresor stomatologic fara ulei si silentios de la un brand de top: 4TEK 

Pentru a se asigura ca pot garanta cele mai inalte standarde in materie de echipamente stomatologice, cei de la 4TEK au inceput colaborarea cu LARFON, unul dintre cei mai bine reputati producatori de compresoare dentare. Astfel ca, in oferta Dentotal vei gasi compresor medical 4TEK Eco 4 E, Eco 3 fara uscator, Mirage 100 pentru un unit dentar, Eco 2 pentru doua scaune dentare. Iti vei putea primi pacientii intr-un mediu aseptic si igienic avand siguranta unor produse certificate international ISO 9001 si ISO 13485.

Unul dintre cele mai importante echipamente din cabinet: aspiratorul chirurgical 4TEK

Pe langa un compresor stomatologic, niciun unit dentar nu poate fi lipsit de un aspirator chirurgical. Cu pompa de aspiratie chirurgicala se extrag lichidele din cavitatea bucala a pacientului in timpul procedurilor chirurgicale sau a terapiilor odontoiatrice. In magazinul online Dentotal vei gasi atat aspiratoare chirurgicale portabile, cat si cu invertor, acestea fiind potrivite pentru mai multe unituri stomatologice. Utilizand pompa de aspiratie chirurgicala vei imbunatati vizibilitatea asupra cavitatii oro-dento-maxilara, impiedicand contaminarea mediului de lucru.

Bucura-te de echipamente medicale 4TEK performante, fiabile si silentioase. Dentotal te sprijina sa atingi cele mai inalte standarde de calitate oferindu-ti preturi concurentiale, transport gratuit, dar si consiliere profesionala.