In stoc

Promotie

Brand

Categorie

Oferte

Consumabile Cabinet

Sunt 4609 produse.

Se afiseaza 1-30 din 4609 produs(e)

Consumabile medicale pentru cabinete stomatologice

Desi gama de consumabile pentru clinica dentara este vasta si cuprinde produse si ustensile pentru profilaxie si cosmetica dentara, paradontologie si chirurgie, protetica, restaurare coronara, endodontie si radiologie, cele mai bine vandute sunt dispozitivele medicale utilizate pentru protectia medicului, a campului operator si a pacientului precum huse unit dentar. Fie ca vorbim despre măști chirurgicale colorate, manusi nitril/ latex sau dezinfectanti pentru suprafete, categoria ce vizeaza igiena, dezinfectarea si autoclavarea este foarte importanta pentru reprezentatii tuturor cabinetelor dentare.

Stomatologie moderna sau traditionala? Pe Dentotal.ro gasesti produsele stomatologice de calitate!

Daca pentru consumabile medicale uzuale precum acoperitori pantofi, campuri chirurgicale, sau bonete medicale cu elastic alegerile sunt asemanatoare, pentru acele produse utile in endodontie, restaurare coronara sau protetica discutia este mai ampla. Norocul tau este ca in magazinul online Dentotal gasesti Protaper (Next, Gold, Ultimate s.a.), ace endodontice manuale si rotative, cimenturi dentare, siliconi, adezivi si alte materiale dentare adaptate fiecarei tehnici de lucru si, desigur, comercializate la un pret avantajos pentru orice cabinet de stomatologie.

Consumabile stomatologice utile pentru dentisti, asistenti si pacienti

Chiar daca cele mai multe materiale stomatologice sunt destinate exclusiv utilizarii in cabinete dentare (materiale dentare, adeziv dentar, hemostatice, compozite, anestezic stomatologic, ochelari protectie stomatologie etc), vei mai gasi si alte consumabile stomatologice ce pot fi folosite acasa: pasta de dinti, apa de gura, ace seringa, aleze impermeabile adulti, pahare unica folosinta, manusi latex sau masti chirurgicale nesterile. Intra in contact cu un reprezentat Dentotal si vei fi indrumat sa alegi consumabile dentare, instrumentar stomatologie, echipamente stomatologice care sa corespunda tuturor nevoilor.