Lista de produse dupa marca ACKURETTA

Sunt 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Lista de produse dupa marca ACKURETTA

Folosesti tehnologie 3D printing in tehnica dentara?

Un tehnician dentar care este la curent cu ultimele tehnologii foloseste o imprimanta 3D de la ACKURETTA. Acest brand originar din Taiwan isi propune sa produca si sa revolutioneze stomatologia digitala oferind solutii de imprimare 3D. Cu acest tip de echipament medical, atat tehnicienii dentari, cat si medicii stomatologi vor obtine coroane, proteze dentare, punti dentare sau chiar gutiere ortodontice intr-un timp record la un pret avantajos. Viitorul medicinii moderne sta in tehnologie, iar ACKURETTA este cel mai potrivit partener.

Care sunt motivele pentru care un laborator de tehnica dentara ar trebui sa foloseasca o imprimanta 3D?

Folosind ACKURETTA Dentiq sau Sol vei obtine rezultate precise, profesionale scazand sansele unor erori umane, posibile in cazul modelarii dentare traditionale. Intreg procesul de imprimare 3D este automatizat, rapid, permitand realizarea mai multor lucrari in aceeasi zi. Fie ca vorbim de modele ortodontice, ghiduri chirurgicale, coroane dentare temporare sau structuri turnabile (punti, coroane, schelete) aceastea vor fi precis realizate, potrivite anatomiei fiecarui pacient. Software-urile necesare au licente pe timp indelungat si sunt foarte intuitiv de utilizat de catre orice tehnician dentar.

ACKURETTA creste eficienta in laboratorul de tehnica dentara

Imprimanta 3D utilizata in tehnica dentara se foloseste alaturi de un scanner intraoral si un software CAD/ CAM putand astfel sa ofere o calitate constanta. Trebuie recunoscut faptul ca tehnologia 3D printing este viitorul stomatologiei digitale atat din perspectiva costurilor, cat si a timpului necesar in productie. Aproape intreg procesul este automatizat, fiind necesara doar luarea de amprente din cavitatea bucala a pacientului, urmand a modelul digital sa fie trimis direct catre software-ul dentar CAD/ CAM. Ulterior se proiecteaza structura dentara necesara, iar apoi software-ul trimite modelul catre echipamentele medicale conectate, in speta catre  imprimanta 3D ACKURETTA.