In stoc

Promotie

Consumabile Laborator

Sunt 1103 produse.

Se afiseaza 1-30 din 1103 produs(e)

Cui se adreseaza consumabilele pentru laborator dentar?

In magazinul online Dentotal gasesti o gama variata de materiale dentare ce pot fi folosite de un tehnician dentar folosind echipamente medicale si instrumentar stomatologic ce se regasesc doar intr-un laborator de tehnica dentara. Fiecare compozit, adeziv, acrilat, metal etc are proprietati fizice si chimice distincte, astfel ca doar un profesionist poate realiza fatete, punti si coroane dentare, gutiere aparate ortodontice s.a. care sa aiba un aspect natural si sa fie rezistente.

Ce face un tehnician dentar?

Cu siguranta stii ca un medic stomatolog nu poate realiza o lucrare perfect estetica si functionala fara ajutorul unui tehnician dentar fiindca acesta din urma construieste integral sau partial structuri dentare utilizand diverse materiale precum: gipsuri, aliaje, ceruri, acrilate, rasini, portelan si multe altele. Un specialist analizeaza radiografii si amprente dentare pentru a fi sigur ca produce mulaje si modeleaza coroane, punti si finisaje prin polizare, frezare sau gaurire car mai aproape de rangul artei. Fie ca vorbim despre proteze, coroane, punti, ori aparate dentare, lucrarile unui tehnician dentar sunt complexe, sustinand calitatea vietii fiecarui pacient, deci reprezinta o responsabilitate imensa.

De ce consumabile ai nevoie intr-un laborator de tehnica dentara?

Daca deja ai mobilier laborator tehnica dentara si comandat online de pe Dentotal.ro echipamentele specifice muncii unui tehnician dentar precum masa de lucru, cuptor pentru coacerea pieselor si alte aparate speciale, atunci trebuie sa achizitionezi si produse din categoria de consumabile pentru laborator. Dintre cele mai importante enumeram: ceramica, siliconi, gipsuri, aliaje, mase de ambalat, accesorii proteze, acrilate, lacuri si solutii. Nu uita ca la noi gasesti inclusiv dinti acrilici de la furnizori de renume mondial cum sunt Vita si Huge! Este atat de usor sa realizezi restaurari rezistente la fisurare, placa bacteriana si cu un aspect natural atunci cand colaborezi cu specialistii de la Dentotal!