Lista de produse dupa marca ANGER

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Lista de produse dupa marca ANGER

Cu ANGER obtii lucrari de restaurare dentara cu rezultate naturale

Compania ANGER G&A DENTAL MANUFACTURING ENTERPRISE a luat fiinta in 1991 in Cracovia, Polonia si a continuat sa se impuna pe piata de consumabile dentare cu produse calitative, eficiente, dar si accesibile. Brandul a castigat increderea a mii de dentisti din peste 50 tari de la nivel global, mai ales datorita certificarilor internationale ISO 13485:2016 si CE. Folosind consumabile pentru clinica stomatologica de la ANGER esti sigur ca obtii rezultate profesionale in materie de restaurare coronara intr-un timp redus, fara a face rabat de calitate.

Descopera consumabile medicale utile pentru lucrari de stomatologie restaurativa!

In magazinul online Dentotal gasesti sute de produse utile in practica dentara, unele facand parte chiar din portofoliul ANGER. Diversitatea portofoliului este impresionanta, producatorul oferind: pene interdentare, coroane poliester, matrici poliester profilate, role de celuloid. In magazinul nostru online gasesti banda de celuloid ambalata intr-o caseta practica, aceasta rola utila pentru toate tipurile de materiale de obturatie.

Fii profesionist alaturi de ANGER G&A!

Foloseste consumabile dentare recomandate de specialistii Dentotal si realizeaza obturatii la cel mai inalt nivel de calitate! Satisfactia fiecarui pacient te va motiva in fiecare zi sa excelezi. Te bucuri de preturi concurentiale, dar si livrare gratuita pentru orice comanda, asa ca nu ai niciun motiv sa nu iti echipezi cabinetul stomatologic cu aparatura medicala si sa folosesti consumabile pentru cabinet de la Dentotal!