Lista de produse dupa marca APOZA

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Lista de produse dupa marca APOZA

Echipamente medicale APOZA: calitate si fiabilitate

Un remarcabil producator din industria dispozitivelor medicale este APOZA care din 1982 continua sa evolueze si sa ofere dentistilor solutii moderne, eficiente, la un pret corect. Producatorul originar din Asia a sprijinit peste 400.000 medici stomatologi din 60 tari de la nivel mondial pentru a ajunge la un grad inalt de profesionalism. Portofoliul companiei este intr-o continua crestere, aceasta specializandu-se in echipamente pentru terapie cu ozon (Ozonymed, Ozone DTA) si lampi pentru albire dentara.

In ce consta si pentru ce este buna ozonoterapia?

Terapia cu ozon neutralizeaza toxinele acumulate in corp printr-un amestec de oxigen si ozon, fiind indicat pentru multiple afectiuni dentare. Aparatul medical Ozonymed are un spectru larg de actiune (virucid, fungicid, bactericid) astfel ca este util in odontologie si endodontie pentru dezinfectia si sterilizarea canalelor radiculare si a cavitatilor, in parodontologie sprijina terapia gingivitei, parodontitei marginale, pungilor parodontale, iar in chirurgie sustine procesul de dezinfectia cavitatii bucale pre si post operational, tratand leziuni ale cavitatii bucale, hemostaza. Pe Dentotal vei gasi inclusiv anse tip sonde de sticla pentru Ozonymed, autoclavabile, disponibile in mai multe variante necesare in functie de afectiunea tratata (tratament gingivita, tratament mucoase, terapie alveolara dupa extractii, tratament radicular, tratament dermatologic).

Lampa de albire: necesara in orice cabinet stomatologic de estetica dentara!

Un alt echipament medical util in profilaxie si estetica dentara este cu siguranta lampa de albire. Fiecare pacient trebuie informat ca pasta de dinti neagra, un kit pentru albirea dintilor acasa sau bicarbonatul de sodiu sunt daunatoare pentru smaltul dentar, iar cea mai sigura metoda de albire a dintilor este in cabinet, sub supravegherea unui medic stomatolog. Folosind o lampa de albire APOZA obtii o dantura cu cateva nuante mai alba. Ai grija de sanatatea dentara a pacientilor si ofera-le servicii de o calitate premium folosind echipamente medicale APOZA!