Lista de produse dupa marca BASTOS VIEGAS

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-14 din 14 produs(e)

Lista de produse dupa marca BASTOS VIEGAS

Foloseste cu incredere consumabile dentare BASTOS VIEGAS!

BASTOS VIEGAS S.A este o companie de origine portugheza aflata in continua expansiune si evolutie inca de la infiintare din 1909. Au o oferta generoasa de consumabile medicale utilizate inclusiv in sfera stomatologica precum: adezivi, seringi, manusi din latex, capelina, halat chirurgical steril, masti de protectie faciala, camp steril, camp fenestrat, materiale de sterilizare. Specialistii Dentotal iti recomanda sa achizitionezi un set chirurgical cu produse sterile pentru proceduri sigure atat pentru medic si asistenta, cat si pentru pacient.

Cele mai bune solutii de igiena si dezinfectie oferite de BASTOS VIEGAS

Printre cele mai importante materiale consumabile utilizate intr-o clinica stomatologica sunt acelea care asigura protectia corpului medical si a pacientului. Fie ca vorbim de manusi unica folosinta, boneta medicala, halat pentru operatie sau camp steril fara aceste echipamente medicale de unica folosinta nu poti garanta siguranta impotriva virusurilor, bacteriilor, SARS-COV2 sau a infectiilor. In implantologie este indispensabil un astfel de set steril, iar de aceea Dentotal iti ofera un pret fantastic si transport gratuit.

Sanatatea dentara incepe cu BASTOS VIEGAS! 

 Afla ca produsele comercializate sub brandul BASTOS VIEGAS sunt certificate ISO 13485:2016 si CE, fiecare dintre acestea fiind considerate dispozitive medicale. Asigura-te ca nu iti lipseste din clinica stomatologica niciodata produse pentru protectia campului operator si a medicului stomatolog. Este important ca toate aceste consumabile pentru cabinetul dentar sa fie de unica folosinta si sterile, doar astfel evitand riscul contaminarii cu virusuri (inclusiv Covid 19), bacterii, fungi.