Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Bec cu halogen Dentior 24V 150W

Scrie o recenzie
ART0000028
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 28 punct
Puncte fidelizare: 1 punct
27.25 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Bec cu halogen pentru lampa scialitica

Lampa scialitica este echipamentul indispensabil din cabinetul stomatologic de care niciun dentist nu se poate lipsi. Astfel ca, pentru a te asigura ca lampa unitului dentar ofera intensitatea optima de lumina, indiferent de complexitatea procedurii stomatologice, alege un bec cu halogen tip Dentior cu o putere de 150W! Iti garantam ca acest accesoriu pentru unituri dentare te va ajuta sa oferi servicii stomatologice de top, asa ca plaseaza chiar acum o comanda!

Avantaje:

  • Durata extinsa de viata
  • Omogenitate in structura ce garanteaza un confort vizual optim
  • Iluminare uniforma

Caracteristici:

  • Alimentare: 24V
  • Putere: 150W


Prezentare:
Bucata

Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata