Lista de produse dupa marca BIOCOMP

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Lista de produse dupa marca BIOCOMP

Lampa bactericida de la SC BIOCOMP SRL produsa in Romania

BIOCOMP este un brand romanesc ce a luat fiinta in 1991 ca o afacere de familie si s-a dezvoltat continuu timp de 30 ani pentru a putea fi clasificat drept liderul autohton in productie de lampi si dispozitive bactericide. La momentul actual au puncte de reprezentare in Iasi, Bucuresti si Cluj-Napoca, acoperind un important segment al pietei de echipamente medicale. Au militat intotdeauna pentru constientizarea si educarea publicului asupra importantei utilizarii unor lampi bactericide cu lumina UV impotriva virusurilor, bacteriilor, sporilor de mucegai, drojdiilor, protozoarelor, algelor si chiar a infectiilor nasocomiale.

Lampa germicidala cu eficienta dovedita de 99.99% inca de acum 30 ani!

Povestea BIOCOMP incepe in perioada 1991-1993 cand au produs alaturi de specialisti in microbiologie o lampa bactericida ce foloseste lumina ultravioleta UV-C ce este capabila sa distruga ADN-ul microorganismelor daunatoare pe lungimea de unda 253.7nm. Lampa germicida emite o lumina albastra cu rol dezinfectant, avand o eficienta de 99.99% timp de pana la 18.000 ore. Dupa acest timp, capacitatea de dezinfectie scade cu aproximativ 15%, fiind necesara inlocuirea tubului cu unul nou.

Fii in pas cu cele mai noi tehnologii in materie de dezinfectare!

In principiu, lampa germicidala UV pentru dezinfectarea incaperilor, adica a aerului si a suprafetelor, are nevoie de un timp de actionare de pana la 20 minute. Asa ca orice lampa BIOCOMP cu actiune bactericida cu stativ mobil este un echipament medical ce nu ar trebui sa lipseasca din niciun cabinet stomatologic general, cabinet de chirurgie stomatologica, cabinet de radiologie stomatologica, sala de asteptare, receptie  a unei clinici stomatologice, hol, toaleta/ baie fiind utila inclusiv impotriva noului virus SARS-CoV2.

Asigura-te ca alegi cea mai buna lampa UV bactericida!

Fii in siguranta si confort psihic deplin alegand un brand romanesc devenit de traditie care respecta standarde internationale riguroase! Pe Dentotal gasesti o gama larga de dispozitive de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C, inclusiv cu montare pe perete sau pe un stativ mobil. Nu uita ca sunt potrivite pentru spatii sanitare, laboratoare de microbiologie, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, cat si in industria alimentara sau alte spatii ce sunt utilizate de mai multe persoane si care pot favoriza transmiterea de virusuri si bacterii.