Lista de produse dupa marca CERKAMED

Sunt 65 produse.

Se afiseaza 1-30 din 65 produs(e)

Lista de produse dupa marca CERKAMED

Viziera medicala CERKAMED castiga increderea doctorilor

Compania originara din Polonia s-a lansat in anul 2000 cu un singur produs: viziera de protectie. Acest dispozitiv medical a fost indata remarcat si apreciat de medici, acestia solicidandu-le in spitalele sau clinicile stomatologice in care lucrau. Chiar si dupa mai bine de 20 ani, viziera medicala pentru nas si gura de la CERKAMED este cel mai indragit produs. In portofoliul brandului mai gasim totusi si alte consumabile dentare, precum: apa de gura, sistem de diga, hemostatice, solutie pentru dezinfectare canale radiculare CERKAMED Chloraxid, CERKAMED Mta, Calcipast CERKAMED si multe altele. Descopera-le pe toate si comanda-le online de pe dentotal.ro!

Solutii pentru endodontie, paradontologie si chirurgie de la CERKAMED

Dorinta de afirmare s-a remarcat in timp, brandul dezvoltandu-se si oferind noi solutii pentru dentistii din intreaga lume. O buna practica stomatologica ce asigura o sanatate orala impecabila implica si folosirea unor consumabile stomatologice de cea mai buna calitate, iar de aceea iti recomandam sa alegi CERKAMED. Printre cele mai utilizate solutii in endodontie si paradontologie enumeram: Chloraxid, Mta Cerkamed, Orange Guttane, ace endodontice Endo Top, Calcipast fara de care nu vei putea realiza un tratament stomatologic avansat. Totusi, nu uita sa folosesti si o masca transaprenta de protectie faciala ce acopera gura si nasul. Viziera CERKAMED este proiectata pentru protectia fetei impotriva stropirii cu fluide biologice, fiind potrivita mai ales in timpul epidemiei de COVID19 pentru a preintampina infectarea cu virusul SARS-COV2.

Consumabile medicale unica folosinta la pret avantajos doar pe Dentotal

Fie ca ai avut nevoie de o viziera CERKAMED, ace endodontice, folii diga Rubber Dam, alcool izopropilic sau Alustat solutie hemostatica cu siguranta in magazinul nostru virtual ai gasit tot ceea ce ai cautat la un pret convenabil. Nu uita ca la noi fiecare comanda beneficiaza de transport gratuit!