Lista de produse dupa marca COLTENE

Sunt 201 produse.

Se afiseaza 1-30 din 201 produs(e)

Lista de produse dupa marca COLTENE

COLTENE: brandul tau preferat in materie de consumabile medicale

COLTENE este o companie elvetiana cunoscuta international pentru calitatea si inovatia in dezvoltarea produselor dentare. Aceasta a fuzionat in 1990 cu brandul american WHALEDENT INC, actualmente operand pe piata cu ambele nume. Leaderul mondial dezvolta, produce si comercializeaza consumabile medicale, dar si echipamente de mici dimensiuni pentru cabinete stomatologice. Dentotal iti ofera o gama larga de produse COLTENE, dintre care amintim: accesorii pentru endodontie si restaurare coronara, hemostatice, aspirator chirurgical, siliconi de aditie si condensare etc.

Cum sa oferi servicii stomatologice de top? Folosesti COLTENE!

Ai la indemana accesorii pentru pregatire si obturatie canal radicular precum solutii de clatire si Coltene Roeko bulete din bumbac utile in orice tratament canal masea. O obturatie dentara profesionista este lipsita de durere dupa tratamentul de canal astfel ca fiecare pacient va reveni in clinica stomatologica relaxat.  Daca vrei sa stii ce inseamna obturatie de canal pentru COLTENE, afla ca traduc aceasta terapie endodontica printr-o posibilitate de inovatie care sa fie accesibila pentru medici stomatologi din intreaga lume. Desigur, compania nu se concentreaza doar pe endodontie, intrucat au o gama extinsa de consumabile pentru cabinet cu aplicatie in resutaurarea coronara. Gasesti Brilliant Flow/ Ng Refill, ParaCore, hemostatice COLTENE Speedex Putty/ Medium/ Light, dar si Roeko Luna.

Produse stomatologice de la COLTENE la pret avantajos pe Dentotal

Orice dentist cauta sa ofere solutii personalizate fiecarui pacient pentru o sanatate orala impecabila, iar folosind consumabile pentru cabinetul dentar de la WHALEDENT va obtine cea mai inalta performanta. Fie ca te ocupi de stomatologie generala, endodontie la microscop sau restaurare coronara, brandul COLTENE te ajuta sa fii un profesionist in domeniu.