Lista de produse dupa marca Coxo

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Lista de produse dupa marca Coxo

Cauti echipamente medicale pentru un cabinet stomatologic cu servicii de top? Alege COXO!

FOSHAN COXO MEDICAL INSTRUMENT CO., LTD infiintat in 2003 este unul dintre cei mai mari producatori de aparatura medicala si consumabile dentare din Asia. Acest brand este renumit in intreaga lume stomatologica pentru calitate, seriozitate, dar mai ales pentru preturile accesibile. Detine peste 100 masini CNC de precizie  majoritatea provenind din Germania, Elvetia, Japonia, Coreea de Sud, astfel ca poate garanta o eficienta ridicata a procesului de fabricatie. Dentisti din peste 120 tari de la nivel mondial au incredere in echipamentele medicale COXO, asa ca te invitam sa descoperi pe Dentotal acest producator!

Endodontie si chirurgie dentara la cel mai inalt nivel cu COXO

In portofoliul COXO gasesti o serie de echipamente medicale pentru clinica stomatologica care se vor dovedi foarte utile in munca oricarui profesionist. Vei gasi micromotor endodontic compatibil cu majoritatea sistemelor de ace rotative care este atat de usor de instalat, incat nu ai nevoie de tehnician. Mai mult decat atat, poate fi mutat de la un unit dentar la altul foarte rapid. Desigur, oferta este variata, asa ca vei gasi si alte accesorii pentru scaunul stomatologic, precum lampa scialitica LED pentru chirurgie dentara. Beneficiaza de o oferta personalizata si suna acum un specialist Dentotal pentru detalii suplimentare!

Lucreaza profesionist cu piese de mana de la COXO!

Niciunui medic stomatolog nu ii poate lipsi din cabinet piesele de mana COXO, iar turbina dentara din titan, non optica, compatibila cu furtun M4 este de o calitate superioara. Fiecare serviciu stomatologic ce asigura o buna sanatate orala va fi mult mai apreciat chiar si de catre pacienti, nu doar de doctorii si personalul asistent din clinica stomatologica. In timpul fiecarei proceduri te vei putea proteja eficient impotriva virusurilor, inclusiv SARS-COV2, caci vei gasi masti de protectie faciala KN95 si N95 care corespund standartelor europene FFP2. Nu uita ca igienizarea frecventa si dezinfectia tuturor suprafetelor te protejeaza pe tine, dar si pacientii impotriva noului Corona Virus.

Nu ezita sa comanzi piese de mana, endomotoare, sisteme de obturatie, lampi de fotopolimerizare, detectoare de carii, lampi chirurcicale cu LED de la COXO de pe Dentotal!