Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

DEMI PLUS LAMPA KERR

17238
3,651.60 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Puncte fidelizare: 92 punct
+
Adaugati la favorite

Lampa fotopolimerizare Demi Plus, sustinuta de Tehnologia Demetron, reprezinta generatia de lampi de fotopolimerizare premium. Combina tehnologia sofisticata cu un design inovativ care imbunatatesc performanta si asigura o fotopolimerizare eficienta in orice situatie clinica.
Avantaje:
- Ghid luminos extins cu + 28% lungime aditionala ceea ce permite ghidului luminos Turbo Extins de 8mm un acces imbunatatit mai ales pentru procedurile din zona posterioara.
- Design imbunatatit al piesei de mana: materialul exterior este fabricat din rasina Valox, un plastic de inalta performanta, care va proteja si va extinde durata de viata a lampii.
- Design avansat al bateriei: incarcatorul cu contact pozitiv garanteaza o potrivire perfecta intre contactele piesei de mana si incarcator, iar contactele captusite complet previn coroziunea de-a lungul timpului, asigurand o alimentare adecvata pentru fiecare procedura.
- Design-ul ergonomic si greutatea redusa precum si optiunile multiple ale lampii reduc solicitarea mainii si a bratului medicului. 
Caracteristici:
- Lampa Demi Plus utilizeaza functia "cresterii periodice a puterii" sau tehnologia PLS, variind intensitatea puterii de la 1100 mW/cm2 la o intensitate maxima de 1330mW/cm2 de mai multe ori in timpul ciclului de fotopolimerizare la o lungime de unda de 450 - 470 nm.
- PLS furnizeaza o lumina puternica si continua, pentru a asigura o fotopolimerizare cu adevarat in 5 secunde, a nuantelor de A3 sau mai deschise, fara a genera exces de caldura.
- Exteriorul lampii Demi Plus este fabricat din Valox, o rasina poliesterica termoplastica de inalta performanta care a fost testata in lumea consumatorilor si ofera avantaje multiple. Derivat in proportie de 85% din plastic post-consum, materialul are o greutate redusa dar este extrem de durabil, rezistent chimic si cu rezistenta crescuta la impact si temperaturi extreme.
- Bateria cu tehnologie litiu-ion poate asigura 300 de clcluri de fotopolimerizare de cate 10 secunde la o singura incarcare.
- Durata medie de utilizare dupa incarcare: 3-4 zile.
- Ventilatorul silentios si sistemul unic de control al temperaturii pastreaza lampa la temperatura optima pentru functionare neintrerupta.
Prezentare:
Pachetul lampa Demi Plus contine: piesa de mana, ghid luminos de 8mm Turbo Extins, Baterie litiu-ion, incarcator pentru baterie, transformator, ecran fotoprotector.


Producator:
KERR
Produse similare
Consultanti
Produse noi