Lista de produse dupa marca DENJOY

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Lista de produse dupa marca DENJOY

Afla mai multe despre echipamentele medicale pentru endodontie DENJOY!

Fie ca ai nevoie de instrumentar manual (plugger), pulp tester, apex locator sau un aparat de condensare gutaperca, atunci DENJOY este solutia perfecta pentru tine. Acest brand originar din Asia furnizeaza medicilor stomatologi din 85 de tari de la nivel mondial consumabile si echipamente necesare in terapia endodontica. Fiecare cabinet stomatologic in care se realizeaza tratamente endodontice ar trebui sa fie echipat cu produse DENJOY pentru o practica medicala la cele mai inalte standarde de calitate.

Ce aparatura medicala pentru endodontie gasesc in oferta DENJOY?

Producatorul isi propune satisfacerea nevoilor dentistilor si endodontilor oferind solutii pentru localizare apex (apex locator Freepex si iFinder), condensare gutaperca (Denjoy FreeFill), testare vitalitate pulpara (pulp tester). Mai mult, vei gasi si micromotor endodontic fara fir utilizat pentru pregatirea si curatarea canalului radicular in tratamentul endodontic. Cu un endomotor vei economisi timp, vei ajuta la diminuarea durerilor post-operatorii si vei obtine maximul de confort pentru tine ca medic. Alegand echipamente medicale de la DENJOY ai siguranta calitatii, fiabilitatii si rapiditatii de care ai nevoie in clinica stomatologica.

Descopera consumabilele dentare DENJOY: accesibile si calitative

O sanatate dentara impecabila implica o igiena corespunzatoare folosind frecvent o periuta de dinti electrica, irigator bucal, apa de gura, dar si vizite frecvente la medicul stomatolog. Totusi, daca pacientul necesita obturare de canal, atunci ai nevoie de consumabile dentare calitative. Pe dentotal.ro gasesti gutaperca pentru aparatul de condensare DENJOY Freefill, dar si ansa sau plugger manual sterilizabil la autoclav. O terapie endodontica eficienta incepe cu produsele DENJOY! Plaseaza online o comanda si beneficiaza de preturi competitive si transport gratuit.