Lista de produse dupa marca DENTAL HI TEC

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Lista de produse dupa marca DENTAL HI TEC

Ai nevoie de solutii de top pentru anestezie dentara? Atunci, avem o recomandare: DENTAL HI TEC. Producatorul francez este expert in anestezie stomatologica, anestezie intraosoasa, sisteme de anestezie cu injectare, astfel ca esti sigur ca beneficiezi de o calitate premium. In portofoiul companiei gasesti atat consumabile pentru cabinetul dentar (ace DHT), cat si echipamente medicale de ultima generatie (Soan, Quicksleeper 5, Sleeperone 5).

Cum devii un expert in anestezie stomatologica? Alegi DENTAL HI TEC!

Cu o prezenta pe piata echipamentelor si consumabilelor medicale de peste 20 ani, brandul DENTAL HI TEC asigura peste 10 000 000 de anestezii intraosoase pe an in 30 tari de la nivel mondial. Sunt foarte implicati in studiul anesteziei intraosoase, astfel ca investesc energie in aducerea unor solutii rapide, eficiente si nedureroase pentru pacient. Imediat ce vei folosi un ac DHT vei intelege de ce este alegerea a peste 25000 stomatologi din intreaga lume. Observa cum realizezi mai repede anestezie intraligamentara si anestezie intraseptala, dar si cum acul patrunde incet pentru a preveni atingerea periostului.

Este timpul sa folosesti un sistem de anestezie electronica de la DENTAL HI TEC!

Asigura efectuarea unei proceduri de antesteziere nedureroase pentru toate tipurile de anestezie. Aceste echipamente medicale pentru cabinetul dentar garanteaza o injectare controlata, imposibil de realizat cu mana libera, intrucat asigura viteza recomandata de injectare de 1ml/ minut. Sleeperone 5 ofera posibilitatea selectarii modului de injectare (osteocentral copii/ intraseptal adulti, intraligamental sau para-apical/ trocular). Folosind un astfel de sistem de anestezie electronica vei raspunde mai convingator pacientilor la intrebarea „doare anestezia stomatologica?”.

Cumpara solutii pentru anestezie de la DENTAL HI TEC intr-un mod istet!

Indiferent ca vrei sa folosesti un sistem de anestezie electronica sau ai nevoie doar de un set de ace DHT, pe Dentotal gasesti exact ceea ce iti doresti. Comanda online echipamente si consumabile stomatologice de la DENTAL HI TEC si profita de transportul gratuit! Cu siguranta nu ar trebui sa-ti lipseasca un dispozitiv pentru anestezie intraligamentara, tronculara, osteocentrala!