Lista de produse dupa marca DENTMATE

Sunt 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Lista de produse dupa marca DENTMATE

Ce produse de la Dentmate Technology Co. Ltd sunt necesare intr-un cabinet stomatologic?

Originara din Taiwan, compania DENTMATE s-a specializat in producerea de echipamente medicale pentru stomatologi, dar si consumabile pentru cabinete dentare. Seriozitatea brandului este incununata de certificarile internationale ISO 13485, CE si FDA, astfel ca nu este de mirare ca este prezent in peste 60 tari de la nivel mondial. Focusul central este pe produsele cu tehnologie LED, dintre care amintim lampa fotopolimerizare si dispozitivul pentru detectarea cariilor Lumindex 3.

Gasesti o lampa fotopolimerizare stomatologie pe Dentotal? Da, de la DENTMATE!

Dispozitive medicale pentru clinica dentara de o calitate superioara gasesti in magazinul nostru online. Daca ai nevoie de o lampa cu LED fara fir pentru polimerizarea materialelor dentare fotopolimerizabile la un pret avantajos iti recomandam DENTMATE WL-070. Totusi, daca vrei o lampa de fotopolimerizare dotata cu indicator de carie si indicator de placa bacteriana atunci DENTMATE WL-090 este potrivita pentru tine. Pentru ambele lampi LED iti oferim folii de protectie compatibile, ajutandu-te sa mentii igiena campului operator.

La ce este util aparatul Lumindex 3?

In orice clinica stomatologica este necesar echipament medical de ultima generatie, asa cum este si Lumindex 3. Acest dispozitiv pentru detectarea cariilor este un aparat util in procesul de diagnosticare fiindca ajuta la inspectarea cariilor, a calculilor, a fracturilor si orificiilor canalelor radacinii. Te ajuta sa economisesti timp prin reducerea nevoii de utilizare a razelor X. Cu siguranta vrei ca pacientii tai sa revina relaxati, plini de incredere, iar un prim pas pentru a oferi servicii stomatologice de lux este sa utilizezi echipamente de la DENTMATE!