Lista de produse dupa marca Dentona

Sunt 15 produse.

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)

Lista de produse dupa marca Dentona

Dentona - Ce poti face cu o imprimanta 3D? Tehnica dentara la cel mai inalt nivel!

DENTONA vine in sprijinul stomatologiei digitale, propunand medicilor dentisti si tehnicienilor dentari consumabile imprimanta 3D. Compania de origine germana vrea sa dovedeasca faptul ca stiinta si tehnologia se impletesc de minune atunci cand folosesti aparatura medicala, si consumabile pentru laborator de cea mai inalta calitate.  Focusul DENTONA este indreptat catre inovatie, astfel ca timp de 40 ani a efectuat cercetari pentru materii prime pentru procesul de 3D printing, matrite, rasine fotopolimerizabile. In prezent este una dintre cele mai apreciate companii ce furnizeaza consumabile stomatologice.

Ce materiale pentru sisteme CAD/ CAM gasesti pe Dentotal?

In magazinul nostru online am inclus si o categorie de produse premium pentru tehnicienii dentari care folosesc ultimele tehnologii aparute pe piata, astfel ca nu puteam sa nu importam si brandul DENTONA. Folosind rasina calcinabila OptiPrint Gingiva vei obtine o gingie falsa prin imprimare 3D foarte naturala. Pentru realizarea machetelor de cape, coroane, punti, incrustatii, scheletate se recomanda utilizarea OptiPrint Cast care arde fara reziduuri. Cu Dentona OptiPrint Denture te bucuri de o baza cu o stabilitate mecanica ridicata pentru proteza dentara. Fie ca esti la inceput in tehnica dentara sau activezi de mai mult timp in domeniu, cu DENTONA vei fi un profesionist ce lucreaza impecabil, satisfacand fiecare clinica stomatologica partenera, cat si fiecare pacient.

Descopera accesorii imprimanta 3D de la DENTONA!

Rasina pentru imprimanta 3D utilizata in tehnica dentara este de inalta calitate fiindca nu provoaca alergii si nici nu isi modifica in timp culoarea, ajutandu-te astfel sa obtii cele mai naturale rezultate. Pe Dentotal ai la dispozitie o gama varianta de flacoane cu consumabile pentru sistemul CAD/ CAM. Produsele stomatologice DENTONA beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid. Comanda online tot ceea ce ai nevoie in laboratorul de tehnica dentara!