In stoc

Promotie

Nuanta

Lista de produse dupa marca DENTSPLY SIRONA

Sunt 466 produse.

Se afiseaza 1-30 din 466 produs(e)

Lista de produse dupa marca DENTSPLY SIRONA

Cum a revolutionat DENTSPLY SIRONA domeniul dentar?

Cu o istorie inceputa la final de secol XX, compania DENSTSPLY SIRONA a castigat increderea medicilor stomatologi si a tehnicienilor dentari din peste 120 tari de la nivel mondial. Brandul s-a dedicat inovatiei, dezvoltandu-se continuu si mizand pe impactul tehnologiei asupra serviciilor medicale, astfel ca numele acestuia se leaga primul burghiu dentar, primul ac reciproc pentru canalul radicular și primul sistem CAD/ CAM. Au reusit sa digitalizeze lucrul in laboratoarele de tehnica dentara punand la dispozitie scannere, coroane si punti dentare (sisteme de fatetare ceramice sau cu suport metalic), proteze partiale sau complete, materiale CAD/ CAM. Asigura suport si pentru amprenta digitala, imagistica dentara, endodontie, implantologie.

Ce produse medicale de la DENTSPLY SIRONA sunt disponibile pe Dentotal?

Pe Dentotal gasesti o gama variata de produse de la aceasta companie, dintre care cele mai populare sunt consumabilele pentru endodontie (Protaper Gold, Protaper Next, WaveOne Gold, ace endodontice, AH Plus), protetica dentara (Calibra Universal) si restaurare coronara (Aquasil). Orice stomatolog profesionist va putea realiza o restaurare estetica, rapida si rapida utilizand Neo Spectra, Palodent V3/ 360, Prime&Bond etc. Totusi, pentru tehnicienii dentari punem la dispozitie proteze, proteze mobile, coroane si punti dentare, echipament CAD/ CAM.

DENSTSPLY SIRONA produce si instrumente stomatologice?

Cu siguranta DENTSPLY SIRONA Romania asigura tuturor medicilor stomatologi instrumente medicale care sa le ofere un plus de incredere. Gasesti turbine, laser, Dentsply apex locator, Dentstply endo motor intuitive si simplu de utilizat. Practica medicala moderna este de acum mai accesibila tuturor medicilor si tehnicienilor dentari, asa ca nu ezita sa utilizezi produse de ultima generatie comandate de pe dentotal.ro!