Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

DENTSPLY SIRONA

DENTSPLY SIRONA

Cum a revolutionat DENTSPLY SIRONA domeniul dentar?

Cu o istorie inceputa la final de secol XX, compania DENSTSPLY SIRONA a castigat increderea medicilor stomatologi si a tehnicienilor dentari din peste 120 tari de la nivel mondial. Brandul s-a dedicat inovatiei, dezvoltandu-se continuu si mizand pe impactul tehnologiei asupra serviciilor medicale, astfel ca numele acestuia se leaga primul burghiu dentar, primul ac reciproc pentru canalul radicular și primul sistem CAD/ CAM. Au reusit sa digitalizeze lucrul in laboratoarele de tehnica dentara punand la dispozitie scannere, coroane si punti dentare (sisteme de fatetare ceramice sau cu suport metalic), proteze partiale sau complete, materiale CAD/ CAM. Asigura suport si pentru amprenta digitala, imagistica dentara, endodontie, implantologie.

Ce produse medicale de la DENTSPLY SIRONA sunt disponibile pe Dentotal?

Pe Dentotal gasesti o gama variata de produse de la aceasta companie, dintre care cele mai populare sunt consumabilele pentru endodontie (Protaper Gold, Protaper Next, WaveOne Gold, ace endodontice, AH Plus), protetica dentara (Calibra Universal) si restaurare coronara (Aquasil). Orice stomatolog profesionist va putea realiza o restaurare estetica, rapida si rapida utilizand Neo Spectra, Palodent V3/ 360, Prime&Bond etc. Totusi, pentru tehnicienii dentari punem la dispozitie proteze, proteze mobile, coroane si punti dentare, echipament CAD/ CAM.

DENSTSPLY SIRONA produce si instrumente stomatologice?

Cu siguranta DENTSPLY SIRONA Romania asigura tuturor medicilor stomatologi instrumente medicale care sa le ofere un plus de incredere. Gasesti turbine, laser, Dentsply apex locator, Dentstply endo motor intuitive si simplu de utilizat. Practica medicala moderna este de acum mai accesibila tuturor medicilor si tehnicienilor dentari, asa ca nu ezita sa utilizezi produse de ultima generatie comandate de pe dentotal.ro!

CAVITY ACCESS SET

350.15 Lei
()

PROTAPER RETRATAMENT

391.00 Lei
()
BrandDentsply Sirona VarianteD1 (lungime 16mm)
BrandDentsply Sirona VarianteASSORTAT - 4 ace

THERMA-CUT 25mm

116.55 Lei
()
BrandDentsply Sirona Variante012-014 (asortate)
BrandDentsply Sirona VarianteX2X3 (rosu/albastru)
BrandDentsply Sirona VarianteASSORTAT - 4 ace

MINI ENDO BLOC

243.65 Lei
()
Afiseaza urmatoarele 33 produse
Clasificare
Categorii
    Afiseaza toate (33)
Pret

Lei  –  Lei

  • 0Lei
  • 199846Lei
Stoc
Culoare
Lungime
Marime
Gramaj
Conicitate
Dimensiune
Forma
Prezentare
    Afiseaza toate (11)