Lista de produse dupa marca DETAX

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Lista de produse dupa marca DETAX

Detax – un reper in materie de consumabile pentru cabinetul dentar

De mai bine de 65 ani, compania Detax dezvolta si comercializeaza consumabile pentru cabinetul dentar. Furnizorul originar din Germania are o importanta contributie in evolutia medicinii stomatologice, intrucat valorile acestuia graviteaza in jurul inovatiei si entuziasmului pentru sfera medicala. Calitatea tuturor produselor Detax este recunoscuta si apreciata de mii de dentisti din intreaga lume. Le-ai incercat? Care este cel mai des folosit in cabinetul tau? Fermin sau Mollosil?

Produse Detax – rezistenta si calitate la un pret avantajos

Compania germana Detax este apreciata in special pentru consumabilele pentru cabinet utile in procedurile de protetica, restaurare coronara si profilaxie. In magazinul tau online preferat, Dentotal.ro, vei gasi: Smartclean cu clorhexidina, Mollosil pentru captusirea protezelor dentare, Fermin pe baza de sulfat de zinc, dar si Cavidex. Vei observa ca toate consumabilele au preturi accesibile, astfel incat sa oferi pacientilor tai servicii stomatologice de top la cel mai mic pret.

Comanda consumabile medicale de la Dentotal!

Alege de pe Dentotal.ro produsele Detax necesare in clinica stomatologica si devin-o cel mai bun stomatolog! Intreg procesul va fi simplu, rapid si vei beneficia de consiliere profesionista pentru toate produsele Detax disponibile! Nu uita sa adaugi in cos silicon de aditie Mollosil Long Term cu polimerizare la rece, ciment cu sulfat de zinc Fermin pentru obturatii si Cavidex si bucura-te de transport gratuit!