Lista de produse dupa marca DFS

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Lista de produse dupa marca DFS

Consumabile medicale pentru laboratorul de tehnica dentara de la DFS DIAMON

Folosind un sistem CAD/ CAM intreg procesul de modelare dentara este cu mult facilitat. Compania germana DFS DIAMON vine in ajutorul tehnicienilor dentari profesionisti si ofera solutii personalizate adaptate nevoilor fiecaruia. Cu o istorie inceputa in urma cu peste 30 ani, DFS DIAMON a revolutionat industria medicinii dentare, fiind una dintre cele mai inovatoare branduri ce activeaza in sfera stomatologiei digitale. Produsele comercializate sunt recunoscute si utilizate de dentisti din peste 60 tari la nivel mondial.

Care este raportul pret-calitate pentru produsele stomatologice de la DFS DIAMON?

Consumabilele medicale pentru laborator de la acest brand sunt apreciate datorita calitatii, dar si a costului redus de achizitie. Pe Dentotal vei gasi spray scanner la un pret competitiv, intrucat te sustinem sa fii profesionist in industria in care activezi. Pentru scanare CAD/ CAM ai nevoie de consumabile in care poti avea incredere deplina, iar DFS DIAMON GMBH este partenerul ideal, avand certificare ISO 13485. Mai mult, notorietatea companiei este data de statusul de membru in asociatia German Dental Industry.

Descopera noile consumabile pentru laboratorul de tehnica dentara!

DFS DIAMON GMBH este o companie serioasa, orientata catre clienti, ce se dezvolta continuu inca de la infiintare. Se bazeaza pe realizarile recunoscute international, cat si pe experienta cumulata in cele trei decenii de activitate in sfera stomatologiei si tehnicii dentare. Se poate spune ca brandul contribuie activ la succesul tehnicii dentare moderne. Stomatologia digitala incepe pe dentotal.ro!