Lista de produse dupa marca DORIDENT

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Lista de produse dupa marca DORIDENT

DoriDent – alegerea medicilor stomatologi interesati de succes

DoriDent este un producator austriac de consumabile medicale cu aplicare in stomatologie cu o experienta pe piata de aproximativ 50 ani. DoriDent este specializat in produse pentru restaurare coronara, astfel ca in magazinul tau online preferat, Dentotal.ro, vei gasi Citodur (rosu si albastru) si Calcidor la preturi avantajoase. Toate consumabilele respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, fapt dovedit prin obtinerea certificarii ISO 13485-2016, fiind in conformitate si cu directiva 93/42/CEE privind dispozitivele medicale.

Afla conceptul si viziunea DoriDent!

Atunci cand oferi servicii stomatologice, vrei sa te bucuri de materiale produse folosind cele mai noi tehnologii de pe piata, iar DoriDent este cel mai potrivit exemplu. Compania se ghideaza dupa filosofia „Calitatea este succesul nostru”. Citodur si Calcidor sunt cele mai potrivite exemple care descriu viziunea acestui furnizor, fiind frecvent intalnite in cabinetele medicilor stomatologi. Realizezi obturatii de baza si provizorii fara a irita pulpa dentara. Este grozav! Alege excelenta in cabinetul stomatologic alaturi de Dorident si Dentotal!

DoriDent – disponibil si pe Dentotal.ro

Fie ca alegi sa cumperi materiale pentru obturatii sau pentru inregistrarea ocluziei (hartie de articulatie) beneficiezi de cele mai bune produse disponibile pe piata stomatologica. DoriDent a fost intotdeauna interesat de calitate, incurajand totodata efectuarea de lucrari cat mai estetice, nu doar functionale. De acum este mai usor ca niciodata sa excelezi in domenii precum protetica dentara sau restaurare coronara.