In stoc

Promotie

Lista de produse dupa marca DR. PROTECT

Sunt 230 produse.

Se afiseaza 1-30 din 230 produs(e)

Lista de produse dupa marca DR. PROTECT

Consumabile medicale de la DR. PROTECT pentru cabinete stomatologice

Cu siguranta ai folosit macar o data manusi DR. PROTECT nepudrate, iar de atunci ai dorit sa incerci cat mai multe produse medicale de la acest brand. Este de inteles, intrucat in shop-ul tau online preferat se gasesc masti DR. PROTECT de protectie faciala, halat medical nesteril, bavete stomatologice, ace atraumatice pentru anestezie, ace sutura chirurgicala la preturi accesibile sau cu promotii irezistibile.

Descopera zecile de produse stomatologice DR. PROTECT!

Trebuie totusi sa stii ca aceasta companie isi propune sa ofere acces la echipamente de protectie calitative, dar si consumabile medicale pentru clinica dentara. Sanatatea ta si a celor din jur este primordiala pentru DR. PROTECT, astfel ca fiecare material dentar corespunde unor norme riguroase de siguranta. Din niciun cabinet medical nu recomandam sa lipseasca produse de igiena medicala, consumabile dezinfectie si alte consumabile cabinet utilizate in endodontie, restaurare coronara, implantologie sau chirurgie de la DR. PROTECT comandate online de pe dentotal.ro.

Echipamente medicale pentru sterilizare si dezinfectare de la DOCTOR PROTECT

Afla ca aceasta companie nu este cunoscuta doar pentru manusi nitril nepudrate utilizate in examinare ori masti de protectie, ci s-a facut remarcata de mii de dentisti pentru solutiile de sterilizare si dezinfectare, mai precis cu autoclave ieftine clasa B. Aparatura de sterilizare este indispensabila intr-un cabinet stomatologic si intr-un laborator de tehnica dentara pentru dezinfectarea oricarui tip de instrumentar solid, poros, cavernos.

Foloseste consumabile de laborator profesionale!

In tehnica dentara nu poti face rabat de calitate, iar de aceea iti recomandam sa utilizezi pentru modele de studiu, proteze fixe sau mobile, coroane si punti pe implanturi doar gipsuri premium, asa cum sunt cele de la DR. PROTECT. Vei simti diferenta, iar dentistii si pacientii vor fi extrem de multumiti de lucrare.