Lista de produse dupa marca ELERS MEDICAL

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Lista de produse dupa marca ELERS MEDICAL

Folosesti un sistem CAD-CAM in laboratorul de tehnica dentara?

Atunci cu siguranta ai nevoie de discuri zirconiu pentru multiple tipuri de restaurari dentare. Solutia noastra preferata este oferita de Elers Medical, un furnizor din Finlanda ce foloseste materie prima din Japonia. Compania a fost infiintata din dorinta de a imbunatati sanatatea umana, dar si pentru a facilita fluxul de lucru din cabinetul de tehnica dentara, clinica stomatologica sau spitale. Integritatea Elers Medical este caracteristica principala a brandului, motiv pentru care este si prezent pe piata internationala de consumabile medicale.

Bucura-te de cele mai noi tehnologii disponibile in tehnica dentara: CAD-CAM

Daca nu te-ai orientat inca pentru consumabile de laborator pentru sistemul CAD-CAM, atunci este timpul sa optezi pentru produsele Elers Medical! Au o gama larga de discuri de zirconiu disponibile in nuantele din cheia Vita, dar cel mai important: pot fi utilizate pentru restaurari dentare incepand cu coroane unidentare pana la punti totale de 16 elemente. Suna grozav, nu? Iar pretul este unul foarte avantajos judecand dupa toate beneficiile pe care le ofera.

Cu Elers Medical devii un tehnician dentar profesionist!

Practica dintr-un laborator dentar este dificila, intrucat necesita multa atentie, creativitate si simt estetic, insa folosind noile discuri zirconiu de la Elers Medical intregul proces de fabricare va fi mult usurat, fiindca aceste consumabile pentru CAD-CAM ofera gradient progresiv ce imita dintii naturali, inlaturand astfel nevoia finisarii manuale. Trebuie sa stii ca aceste produse au mai multe straturi de zirconiu de culori si translucenta diferite, fiint potrivite pentru toate tipurile de utilizari si preferinte. Comanda-le acum din magazinul tau preferat pentru tehnica dentara, Dentotal.ro, si bucura-te de discurile de zirconiu de la Elers!