Lista de produse dupa marca ENBIO TECHNOLOGY

Este 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Lista de produse dupa marca ENBIO TECHNOLOGY

Autoclav ENBIO – etalon european in materie de sterilizare

Cu o experienta de peste 25 ani, ENBIO imbina ultimele solutii biotehnologice cu un design inovator. Este o companie ambitioasa, orientata catre evolutie si inovatie, iar de aceea aparatul de sterilizare cu abur ENBIO-S reuseste sa se faca remarcat in industria echipamentelor medicale cu aplicare in clinica stomatologica, cabinet veterinar, salon de infrumusetare sau laborator de tehnica dentara din intreaga Europa. Sterilizeaza perfect orice instrumentar in doar cateva secunde, fiind cel mai potrivit sterilizator clasa B din aceasta categorie de pret.

Ce este un autoclav?

Un autoclav este un echipament medical ce distruge flora microbiana prin expunerea instrumentarului la o presiune inalta si caldura umeda (abur) la temperaturi inalte. Prin tehnologia elvetiana utilizana, ENBIO-S este un autoclav clasa B ieftin, spatios si silentios ce permite dezinfectarea a opt seturi de instrumente folosite in tehnica dentara, stomatologie sau chiar intr-un salon de infrumusetare. Un avantaj al procesului de autoclavare cu ENBIO este timpul redus, fiind necesare mai putin de 10 minute.

Sterilizarea in autoclav este cea mai eficienta

Solutiile de dezinfectare si dezinfectie nu sunt suficiente atunci cand vorbim de instrumentar medical sau cosmetic, iar pentru a preintampina contaminarea sau imbolnavirea ta si a celor din jur este necesar sa sterilizezi cu abur folosind produsele marca ENBIO. Infectiile fungice, cu HIV ori SARS-COV2 nu isi au locul in clinica stomatologica sau cabinetul veterinar in care lucrezi. Acest dispozitiv medical indeplineste toate cerintele medicale, fiind recunoscut inclusiv la nivel global in cadrul competitiei Red Dot Design. Te invitam sa comanzi un sterilizator ENBIO de pe Dentotal.ro la un pret avantajos.