Transport GRATUIT pentru toate comenzile! 

Everall7

EVERALL7

Cunoscut ca si producator de materiale acrilice dentare, gipsuri, paste de lustru, nisip de sablare, materiale termoplastice si alte materiale necesare laboratoarelor de tehnica dentara, compania Everall7 isi are sediul in Varsovia, Polonia.

Politica companiei Everall7 se bazeaza pe etica si responsabilitate sociala. In fiecare zi, grija este canalizata spre angajati,  clienti si mediul natural si in tot ceea ce intreprind se respecta standardele legale si etice.

Misiunea companiei este de a proiecta si oferi clientilor materiale protetice profesionale necesare in activitatea zilnica a unui tehnician dentar si a unui medic stomatolog care sa fie fiabile si sigure pentru pacienti.

Imbunatatirea produselor, efectuaarea cercetarilor si respectarea cu strictete a procedurilor sunt prioritare. Tehnicienii dentari care coopereaza cu aceasta companie sunt siguri ca dezvoltarea lor profesionala este in concordanta cu dezvoltarea companiei si acest lucru este o garantie a progresului si a implementarii planurilor ambitioase Everall7.

Experienta acumulata de peste trei decenii pe care se bazeaza clientii, energia si planurile precise pentru viitor sunt pilonii Everall7.

Imbunatatirea solutiilor bazate pe materiale protetice de inalta calitate garanteaza siguranta si imbunatatesc calitatea vietii pacientilor. In acest fel, se construieste increderea in companie!

IZO-SOL 1000ml

40.85 RON
()
Categorii
Pret

RON  –  RON

  • 29RON
  • 171RON
Stoc
Culoare
Marime
Gramaj
Dimensiune