Lista de produse dupa marca EVERALL7

Sunt 41 produse.

Se afiseaza 1-30 din 41 produs(e)

Lista de produse dupa marca EVERALL7

Everall7 – cele mai actuale tehnologii sunt acum accesibile

Everall7 este noul nume al companiei originare din Polonia, Zhermapol, care inca din 1990 produce si distribuie materiale pentru tehnicieni dentari. Produsele tip consumabile utilizate in laborator fabricate de Everall7 se remarca prin calitate, rezistenta si prelucrare facila. Cele mai populare consumabile disponibile si pe Dentotal sunt pulberele Villacryl utilizate pentru proteze acrilice si totale, dar si reparatii proteze. In portofoliul Everall7 vei mai gasi: nisip sablare, pumice, pasta de lustru (acrilat, metale).

Doza ta de inspiratie zilnica de la Everall7

Filosofia companiei Everall7 inglobeaza spiritul creativ specific unui tehnician dentar cu necesitatea ancorarii in cele mai noi tehnologii CAD/ CAM disponibile. Gama de nisip de sablare, materiale acrilice dentare, gipsuri, paste de lustru te inspira in munca de laborator si iti optimizeaza fluxul de lucru. Everall7 te ajuta sa oferi clientilor materiale protetice profesionale necesare in activitatea zilnica a unui tehnician dentar si a unui medic stomatolog care sa fie fiabile si sigure pentru pacienti.

Defineste-ti maniera de lucru folosind consumabile pentru tehnica dentara de la Everall7!

Articolele disponibile la Everall7 au fost dezvoltate si imbunatatite pe parcursul a trei decenii de existenta pe piata, astfel ca au o calitate superioara fata de alte materiale utilizate in tehnica dentara. Sunt create pentru profesionisti, pasionanti de munca desfasurata in laboratorul de tehnica dentara, asa ca indiferent de complexitatea lucrarii protetice pe care trebuie s-o realizezi, in magazinul online Dentotal vei gasi toate produsele Everall7 pentru tehnica dentara de care ai nevoie.