Lista de produse dupa marca FORWARD SCIENCE

Este 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Lista de produse dupa marca FORWARD SCIENCE

Forward Science – compania care salveaza vieti

Fondata de catre doi bioingineri medicali in 2012, Forward Science creeaza noi tehnologii care au scopul de a imbunatati, dar si salva vietile oamenilor. Compania proiecteaza, dezvolta, produce si comercializeaza produsele in-house, astfel asigurandu-se ca indeplinesc standarde de calitate superioara. Este unul dintre cei mai importanti furnizori din industria stomatologica cu un impact masiv asupra sanatatii orale. Portofoliul lor include o gama larga de produse, insa aparatul de Oral Cancer Screening este cel mai important proiect al Forward Science.

Ajuta-ti pacientii sa identifice rapid cancerul oral!

Echipeaza-ti clinica stomatologica cu aparatul OralID de la Forward Science si identifica din fazele incipiente cancerul oral, leziunile precanceroase precum si alte leziuni anormale, salvand astfel vieti. Desigur, rata de supravietuire in cancerul bucal este una de lunga durata, insa teatamentul trebuie sa inceapa imediat ce tumoarea orala a fost identificata. Fie ca vorbim despre cancer la buze, limba, gingie sau obraz este important sa ai un echipament medical cu care sa poti realiza screening oral fara cheltuieli suplimentare pentru alte consumabile.

Cancerul gurii se identifica folosind tehhnologia Forward Science

Avand in cabinetul dentar un scanner pentru depistarea leziunilor canceroase vei contura o relatie mult mai buna cu pacinetii, facandu-i constienti de faptul ca esti un stomatolog implicat, la curent cu cele mai noi tehnologii si care ofera servicii stomatologice de top la un pret redus. Pret avantajos? Exact. Furnizorul american asigura un cost de productie minim, astfel ca si in magazinul tau online preferat, Dentotal.ro, vei gasi aparatul de diagnosticare precoce cancer oral la un cost foarte avantajos. Nu uita ca iti oferim si ochelari de protectie, dar si transport gratuit!