Transport GRATUIT pentru toate comenzile

GC

Ceea ce a inceput in urma cu 100 de ani ca un mic laborator din Tokyo, Japonia, a devenit o companie globala care se angajeaza sa aduca o contributie la sanatatea orala a oamenilor din intreaga lume. 

Infiintata in 1921 compania GC s-a remarcat de-a lungul timpului in domeniul stomatologic. Pe parcursul unor decenii de inovatie, cercetare si dezvoltare a produselor si sustinand continuu productia de inalta calitate, GC si-a consolidat angajamentul de a crea parteneriate cu profesionistii din domeniul sanatatii orale la nivel mondial si de a promova sanatatea orala.

GC imbratiseaza pietele prioritare din Europa si SUA cu volume de piata relativ mari, dar produce in locatii optime din intreaga lume. GC produce aproximativ 600 de tipuri de produse pe care le vinde in peste 100 de tari din intreaga lume.

Gama produselor GC se adreseaza atat medicilor stomatologi cat si tehnicienilor dentari.

Compozite fotopolimerizabile, cimenturi ionomeri de sticla, materiale pentru reconstructie coronara, materiale pentru cimentare temporara, materiale pentru cimentare definitiva, adezivi, produse pentru preventie dentara, produse de profilaxie dentara si minima interventie, amalgamator, lampi de fotopolimerizare, compozite pentru laborator si ceramica dentara.

GC G-CEM ONE ADHESIVE

245.59 RON
()

GC G-CEM ONE STARTER KIT A2

274.77 RON
()

GC G-CEM ONE SYSTEM KIT

610.01 RON
()

GC INITIAL LiSi PRESS LT 5x3g

375.11 RON
()
ProducatorGC VarianteLT-A1

EQUIA FIL CAPSULE

652.33 RON
()
ProducatorGC VarianteA2, A3, A3.5, B2, B3
Afiseaza urmatoarele 40 produse
Clasificare
Categorii
  Afiseaza toate (42)
Pret

RON  –  RON

 • 0RON
 • 170517RON
Stoc
Culoare
  Afiseaza toate (20)
Lungime
Marime
Gramaj
  Afiseaza toate (56)
Material
Nuanta
  Afiseaza toate (42)
Prezentare
  Afiseaza toate (19)