Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Guilin Woodpecker

GUILIN WOODPECKER

Woodpecker, producator de echipamente stomatologice, detine o pozitie semnificativa la nivel mondial, cunoscut si pentru productia si exportul lampilor de fotopolimerizare. In ultimii 30 de ani, Woodpecker s-a concentrat pe dezvoltarea productiei, vanzarilor si service-ul aparatelor stomatologice.

Centrele lor de cercetare, dezvoltare si productie acopera o suprafata de 46287㎡, iar fabrica internationala a industriei dentare de 100510㎡ este in constructie. Se investesc 30 de milioane de dolari in constructia unui centru de prelucrare si testare CNC complet automat, iar tehnica si echipamentele utilizate sunt de nivel mondial.

Dupa ani de dezvoltare, au fost formate echipe de cercetare, dezvoltare, vanzari si management care ajung la un nivel international avansat. Au solicitat 371 de brevete nationale, 79 de brevete nationale de inventie si au primit certificarea FDA americana, certificarea produsului TUV German Rhine si certificarea EN ISO13485: 2012 / AC2012 ISO 9001: 2008 a sistemului de calitate pentru produsele lor.

Inca de la infiintare, Woodpecker respecta principiul calitatii, produsele lor ocupa 80% din cota de piata interna si sunt exportate in 134 de tari si zone precum America, Uniunea Europeana, Rusia si India.

Produsele lor includ aparate de detartraj cu ultrasunete, lampi de fotopolimerizare, apex locator, instrumente etc.

ANSA DETARTRAJ GUILIN E10

50.98 RON
()

ANSA DETARTRAJ SBD1 GUILIN

80.41 RON
()

APARAT DETARTRAJ GUILIN D5

[pret la cerere]
Afiseaza urmatoarele 35 produse
Clasificare
Categorii
Pret

RON  –  RON

  • 0RON
  • 16850RON
Stoc
Culoare