Lista de produse dupa marca HAHNENKRATT

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Lista de produse dupa marca HAHNENKRATT

Instrumentar stomatologic de la HAHNENKRATT pentru adevaratii profesionisti

In clinica stomatologica nu se poate face rabat de calitate si atentie, iar de aceea iti recomandam sa alegi un instrumentar stomatologic HAHNENKRATT care corespunde celor mai exigente standarde. Trebuie sa stii ca acest furnizor este pe piata de peste 85 ani, actualmente fiind prezent in 122 tari la nivel mondial. Deducem astfel ca a reusit sa castige increderea a mii de medici stomatologi, indiferent ca au ales oglinzi dentare, pivoti din fibra de sticla sau oglizi rodhium.

Oglinda dentara HAHNENKRATT iti completeaza trusa de consultatie stomatologica

De la primul consult stomatologic vei observa ca manerul din fibra de sticla de diferite culori iti asigura un confort sporit si precizie maxima. Indiferent de manopera dentara vei obtine o imagine clara, luminoasa, unul dintre avantajele principale fiind acela ca in timpul utilizarii in cavitatea bucala nu se abureste. In magazinul online Dentotal vei gasi inclusiv oglinzi dentare cu rodiu, astfel ca vei obtine cele mai bune rezultate. Fie ca alegi sa ai in trusa ta de consult stomatologic o oglinda plana sau concava, cu maner sau fara, de la HAHNENKRATT afla ca fiecare poate fi sterilizata intr-un autoclav.

HAHNENKRATT: ergonomie in restaurare coronara

Un alt focus pe care il are acest furnizor este acela al utilizarii materialelor sustenabile, rezistente si fiabile. Pentru practica de restaurare coronara vei gasi pivoti din fibra de sticla, dar si freze de calibrare pivoti Cytec. Cu un astfel de sistem de pivoti intraradiculari din fibra de sticla, total fizionomici pentru restaurari estetice, obtii o adeziune puternica ce nu necesita silanizare. Sunt indicati in restaurari corono-radiculare fiindca prezinta caracteristici asemanatoare cu dentina, dar si o estetica deosebita arestauratiei finale. Aboneaza-te la newsletter sau suna reprezentantul zonal Dentotal si afla mai multe informatii despre promotii HAHNENKRATT si nu numai.