Lista de produse dupa marca HEXAGON

Este 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Lista de produse dupa marca HEXAGON

Consumabile pentru cabinet de la Hexagon

Daca ai nevoie de tampoane medicale de compresie, afla ca produsele Tongue’N Cheek Super Absorbant de la Hexagon sunt disponibile din 2008. Hexagon a recunoscut unicitatea produsului, iar de atunci aceste pads absorbante au fost vandute în multe tari din intreaga lume.

Probabil cea mai inovatoare solutie care inlocuieste rulourile stomatologice

Tongue’N Cheek® Dental Pads au fost dezvoltate in urma feedback-ului de la dentisti nemultumiti de faptul ca erau nevoiti sa schimbe in mod constant rulourile din bumbac imbibate chiar in mijlocul procedurilor stomatologice. Indiferent ca vorbim despre chirurgie dentara, implantologie, protetica sau odontoterapie trebuie sa recunoastem ca rulourile absorbante erau ineficiente, dar nu existau alternative pe piata de consumabile medicale pentru dentisti. Acest aspect i-a costat pe stomatologi timp si bani, unde mai punem la socoteala si faptul ca pacientii erau suparati pe faptul ca acele rulouri absorbante erau incomode. Inainte de dispozitivele inovatoare Tongue’N Cheek® Dental Pad de la Hexagon, majoritatea medicilor au folosit la fiecare procedura stomatologica rola de bumbac, confruntandu-se cu diverse scurgeri in momente nepotrivite. Acum, este timpul ca rulourile stomatologice de bumbac de moda veche sa fie date uitarii.

Alege inspirat consumabile pentru clinica stomatologica de la Hexagon!

Imediat ce vei primi comanda plasata pe Dentotal.ro vei sesiza cat de eficiente sunt produsele de la Hexagon! Pe termen scurt vei oferi confort pacientilor, intrucat fiecare pad absorbant este compresibil, moale, neiritant, adaptabil prin taiere in spatii inguste si izoleaza perfect. Pe termen lung, vei observa ca investesti mai putini bani in consumabile pentru protectia campului operator, intrucat ai nevoie de un singur pad per procedura, nu de 8-10 rulouri din bumbac. Mai mult, acestea au un pret accesibil, asa ca bucura-te de cele mai noi tehnologii chiar in cabinetul tau stomatologic!