Lista de produse dupa marca HUGE

Sunt 37 produse.

Se afiseaza 1-30 din 37 produs(e)

Lista de produse dupa marca HUGE

HUGE este cel mai mare brand din Asia cu capital chino-japonez care realizeaza produse utilizate in orice laborator de tehnica dentara precum: garnituri de dinti, discuri de ceara, discuri PMMA si discuri de zirconiu folosite pentru sistemul CAD/ CAM. Cu o istorie de peste 40 ani pe piata, fiecare produs este adaptat nevoilor specialistilor, cat si a colaboratorilor, respectiv pacientilor prin calitatea superioara si fiabilitate. Fiind o companie tanara este deschisa catre tot ceea ce inseamna tehnologie si inovatie, astfel ca si-a gandit strategia pentru a obtine cele mai bune rezultate la un pret accesibil.

Dinti acrilici prezenti peste tot in lume

Materiile prime utilizate in fabricarea produselor sunt importate din Europa si Japonia pentru a asigura o calitate de top, respectand standardele internationale din cele peste 100 tari in care sunt prezenti – fapt ce subliniaza amploarea pe care brand-ul o are. A castigat increderea specialistilor in tehnica dentara din tari precum Marea Britanie, China, Canada, Italia etc pentru ca au o rezistenta crescuta la impregnare, dar si o estetica asemanatoare dintilor naturali. Acest fapt se datoreaza si rigurozitatii cu care este tratat fiecare dinte in parte, orice garnitura de dinti beneficiind de control in ceea ce priveste uniformitatea nuantelor, dar si a consistentei design-ului sau a dimensiunii.

Alege garnituri de dinti ce par naturale!

Filosofia HUGE este aceea ca dintii acrilici pot urma morfologia dintilor naturali printr-o estetica deosebita ce respecta transparenta, stabilitatea nuantelor si rezistenta la depunerea placii bacteriene. Isi propun oferirea de solutii cat mai fiabile, iar la Dentotal ne dorim sa te bucuri doar de consumabile pentru laborator potrivite nevoilor tale. Daca nu esti decis, intra in contact cu specialistii nostri pentru a afla ce materiale pentru realizarea machetelor de ceara pentru coroane, punti, lucrari scheletate, lucrari presate si supra-presate iti sunt indispensabile, ori ce caracteristici au garniturile de dinti acrilici si multe alte informatii. Incepe sa lucrezi profesionist chiar de astazi!