Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Hygitech

HYGITECH

Tu ce consumabile de unica folosinta utilizezi in clinica stomatologica?

HYGITECH este unul dintre cei mai renumiti producatori de consumabile medicale utilizate pentru dezinfectie si sterilizare, intrucat inca de la infiintare in 2005 s-a dedicat oferirii de solutii optime care sa faciliteze  munca medicilor stomatologi, chirurgi, dar si igienistilor si asistentilor . Furnizorul parizian are un portofoliu vast ce insumeaza produse sterile de unica folosinta, ace sutura, test Helix, test Bowie&Dick, dar si altele, frecvent utilizate de catre dentisti, medici, veterinari, etc.

Chirurgie si paradontologie la un alt nivel folosind HYGITECH!

Indiferent de tipul de tratament pe care trebuie sa-l efectuezi, intotdeauna te vei putea baza pe gama de produse pentru protectie medic, pacient si camp operator oferite de HYGITECH. Vei gasi la preturi accesibile camp chirurgical steril, viziere medicale, kit-uri pentru medici si asistenti alcatuit din masti de protectie faciala, bonete, halat chirurgical steril. Folosind consumabile medicale de inalta calitate iti vei mentine renumele pe piata stomatologica prin garantarea unor servicii medicale premium.

Metode de sterilizare moderne de la HYGITECH

Pentru a lupta impotriva raspandirii virusurilor (inclusiv COVID-19), bacteriilor, fungilor, sporilor etc ai nevoie si de autoclav si solutii de dezinfectie si sterilizare, dar stai linistit fiindca pe Dentotal gasesti o gama variata de produse HYGITECH. Fie ca ai nevoie de un incubator test biologic, ori servetele dezinfectante, dezinfectant pentru suprafete si covor antibacterian, fii sigur ca HYGITECH este alegerea perfecta!

Creste-ti randamentul cu noile consumabile medicale de la HYGITECH!

Odata ce te-ai asigurat ca ai igienizat si protejat fiecare suprafata din clinica stomatologica, vei putea efectua o procedura stomatologica fara cusur. Implantologia si chirurgia dentara vor deveni o placere atunci cand vei utiliza ace chirurgicale pentru sutura disponibile in mai multe variante (matase, poliester, resorbabile) potrivite in functie de tehnica chirurgicala si dimensiunea plagii.

16.73 RON
()
ProducatorHYGITECH VarianteL
Afisaza urmatoarele 14 produse
Clasificare
Categorii
Pret

RON  –  RON

  • 3RON
  • 1582RON
Stoc
Diametru
Lungime
Forma
Material
Prezentare