Lista de produse dupa marca HYGITECH

Sunt 61 produse.

Se afiseaza 1-30 din 61 produs(e)

Lista de produse dupa marca HYGITECH

Hygitech - Solutii de top in chirurgia dentara

Fondata in 2005 la Paris, renumita companie Hygitech ofera solutii premium pentru procedurile chirurgicale ce au loc in cabinetele stomatologice. Compania frantuzeasca si-a inceput activitatea prin dezvoltarea unei linii de produse dezinfectante, urmand ca dupa numai un an sa inceapa colaborarea cu liderul frantuzesc de la acea data in furnizarea de produse dentare. In prezent, compania si-a extins gama de produse, furnizand ustensile si materiale folosite atat in stomatologia generala cat si in implantologie, endodontie si parodontologie. Portofoliul lor cuprinde peste 500 de instrumente chirurgicale ce contribuie la obtinerea unor rezultate performante in chirurgia dentara.

Descopera kit-urile de produse dentare practice si economice

Fie ca esti in cautare de solutii pentru dezinfectarea si sterilizarea spatiului de lucru si a instrumentarului sau ai nevoie de materiale de cea mai buna calitate pentru procedurile chirurgicale desfasurate in cabinet, Hygitech are produsul potrivit nevoilor tale. Compania frantuzeasca iti pune la dispozitie o gama variata de kit-uri stomatologice practice ce asigura sterilitatea in timpul despachetarii. Produsele au fost dezvoltate cu scopul de a reduce timpul necesar pregatirii si curatarii cabinetului dar si de a asigura o trasabilitate optima. Fiecare kit include 4 etichete ce ofera informatii detaliate despre produse pentru a asigura un transfer de informatii cat mai bun.

Cumparaturi avantajoase la Dentotal

Ofera-le pacientilor tai cele mai bune solutii in timpul procedurilor de chirurgie orala, implantologie sau alte activitati terapeutice ce au loc in cabinetul tau dentar, optand pentru produse de calitate premium de la Hygitech. La Dentotal gasesti intotdeauna o gama diversificata de produse de inalta calitate si te bucuri si de preturi avantajoase. In plus, fiecare comanda iti aduce puncte de fidelizare care te ajuta sa obtii reduceri semnificative la comenzile ulterioare. Comanda in siguranta de pe dentotal.ro si beneficiezi de transport gratuit pentru orice achizitie.