Lista de produse dupa marca HYUNDAI BIOLAND

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Lista de produse dupa marca HYUNDAI BIOLAND

Hyunday Bioland – o companie ce impleteste stiinta cu natura

Fondata in 1995 in Coreea de Sud, Hyunday Bioland este o companie si-a propus sa dezvolte materii prime utilizand resurse naturale. A castigat imediat atentia si increderea consumatorilor, motiv pentru care in prezent este unul dintre cei mai importanti furnizori din industria dentara, farmaceutica, ba chiar si alimentara. In sfera stomatologica sunt specializati in membrane din colagen utilizate in chirurgia dentara, OMF si BMF.

Folosesti membrana din colagen dentar de la Hyunday Bioland?

Membrana resorbabila din colagen T-Gen de origine porcina este unul dintre materialele consumabile pentru cabinet frecvent utilizate in procedurile de regenerare osoasa ghidata (GBR), reconstructia defecte osoase, operatii de sinus lift. Consideram ca este indispensabila in procedurile de chirurgie dentara fiindca este usor de manevrat, asigura o penetrare facila a sangelui catre defectul osos si are o incidenta scazuta de dehiscenta.

Solutii pentru chirurgia dentara de la Hyunday Bioland

Operatiile dentare necesita un volum ridicat de materiale consumabile, astfel ca nu uita sa comanzi de pe Dentotal.ro membrana colagen dentar de la Hyunday Bioland! Este ideala fiindca ofera o porozitate inalta si suprafete specifice care garanteaza un aport de sange excelent, ceea ce permite membranei T-Gen sa asigure o regenerare optima a osului si a tesutului. Vei fi multumit sa afli ca aceasta membrana din colagen este disponibila in mai multe variante de marime, adaptandu-se nevoilor oricarui medic stomatolog.