Lista de produse dupa marca KENDA

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Lista de produse dupa marca KENDA

Milioane de medici stomatologi din peste 100 tari asociaza instrumentele rotative pentru lustru de cea mai buna calitate cu KENDA. Acest fapt se datoreaza dorintei continue de inovare si reinventare care a consacrat brand-ul si l-a transformat intr-un etalon international al respectarii promisiunilor facute. Ceea ce il diferentiaza de alte marci este atentia acordata tehnologiei si dorinta de evolutie continua. In portofoliul companiei vei regasi gume pentru finisat suprafetele obturatiilor din ionomeri de sticla, compomeri, compozite sau amalgam. Acestea au diferite niveluri de abraziune potrivite pentru compozite hibride, ceramice, microfile, ionomeri din sticla, compomeri

Fii un medic stomatolog profesionist si alege calitatea recunoscuta international!

In urma cu aproximativ 45 ani, in Liechtenstein, a luat fiinta KENDA, un brand ce avea sa se remarce in plan international pentru productia de instrumente rotative de lustruire concepute pentru diverse ramuri are medicinii stomatologice. In 1991 a primit certificarea ISO 13485 care ofera asigurarea ca are un sistem de managment al calitatii necesar pentru a produce produse cu o calitate de prima clasa pe termen lung. Ceritifcarea CE asigura colaboratorii ca respecta directiva europeana 93/42/CEE privind dispozitivele medicale, garantand un nivel ridicat de protectie pentru sanatatea si siguranta umana.

Tehnologie, ambitie si incredere – echipa KENDA DENTAL POLISHERS

Un garant al pozitionarii fruntase pe piata mondiala este orientarea catre client. O echipa de tineri profesionisti, experimentati si motivati asigura calitatea remarcabila a produselor KENDA. Brand-ul se angajeaza ca in viitor sa stimuleze inovatia, sa inaspreasca standardele de calitate pentru a livra clientilor reprezentati de clinici stomatologice doar consumabile pentru finisare si lustruire adecvate nevoilor.

Magazinul online in care gasesti accesorii slefuire si lustruire: Dentotal

Dentotal iti ofera posibilitatea de a intra in lumea KENDA si iti pune la dispozitie gume pentru finisat suprafetele obturatiilor durabile, economice, autoclavabile, ce nu impun utilizarea unor paste de lustruit. Vei gasi gume de finisat pentru compomeri, glassionomeri si compozite disponibile in mai multe variante: impregnate cu pulbere de diamant, granulatie fina, granulatie medie tip cupa mare sau mica, flacara sau palarie. De acum vei avea tot instrumentarul necesar pentru prelustruire, lustruire fina, finisare amalgam ce pot fi folosite, in functie de specificatii, la turatii cuprinse intre 3000 – 1000 rpm.