Transport GRATUIT pentru toate comenzile! 

KENDA

Compania Kenda, cu sediul in Vaduz, principatul Liechtenstein este un producator lider international de instrumente rotative pentru lustru pentru cabinetele si laboratoarele dentare.

Privind inapoi la 44 de ani de succes, cu capacitati tehnologice calitative compania poate garanta in viitor o pozitie de top pe piata produselor stomatologice la nivel mondial. Renumita in peste 100 de tari pentru devotamentul neobosit fata de inovarea continuua precum si pentru indeplinirea impecabila a conditiilor de livrare.

Filosofia din spatele acestui succes se datoareaza orientarii strict catre client si calitate. O echipa de angajati tineri, experimentati si foarte motivati asigura atat calitatea remarcabila a produselor Kenda cat si indeplinirea rapida si la timp a serviciilor de la acceptarea comenzii pana la livrare.

Accentul principal al companiei Kenda este pentru investitia de capital. Certificarea ISO ofera asigurarea ca un sistem de managment al calitatii ofera baza necesara pentru a produce produse cu o calitate de prima clasa si pe termen lung. Toate produsele comapniei Kenda sunt produse realizate in stricta conformitate cu directivele europene pentru dispozitive medicale si sunt supuse monitorizarii continue.

Angajamentul Kenda pentru viitor este stimularea inovatiei, sustinerea standardelor de calitate si respectarea cerintelor de servicii. Fascinatia fata de noile idei si tendinte ale industriei stomatologice va continua sa fie principalul motor pentru Kenda in viitor.

Categorii
Pret

RON  –  RON

  • 6RON
  • 14RON
Stoc
Culoare