Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Kulzer

KULZER

Fiind una dintre cele mai importante companii stomatologice din lume si parte a grupului Mitsui Chemicals Group, Kulzer este de peste 80 de ani un partener de incredere pentru toti profesionistii din domeniul stomatologiei.

Fie ca este vorba de stomatologie analogica sau digitala, conservare estetica sau dentara, protetica sau parodontologie - ca specialist in polimeri si furnizor de solutii digitale, Kulzer reprezinta solutii dentare de incredere si inovatoare si ofera profesionistilor din domeniul stomatologiei libertatea de a alege directia lor - indiferent daca este analog, digital sau o combinatie a ambelor.

La Kulzer, 1.400 de oamenii se straduiesc sa obtina cea mai buna solutie pentru fiecare client - pentru a obtine un zambet increzator pentru fiecare pacient. Aceasta echipa globala este cel mai mare atu al Kulzer si angajata in inovatia care corespunde nevoilor utilizatorilor.

De incredere, expert si pasionat de piata dentara. Acesta este Kulzer.

Gama de produse Kulzer cuprinde: consumabile dentare, compozite fotopolimerizabile, materiale de amprenta, siliconi de aditie, siliconi de condensare, lampa fotopolimerizare, gipsuri, compozite pentru laborator, aliaje dentare, masa de ambalat.

OXASIL MUCOSA 140ml

66.30 RON
()

HERACERAM OPAL INCISAL 20g

160.79 RON
()
ProducatorKULZER VarianteOS3

HERACERAM SECUNDARY DENTINA 20g

146.85 RON
()
ProducatorKULZER VarianteSD1

MOLDAROCK ROYAL 4.5kg

92.61 RON
()
ProducatorKULZER VarianteGolden Yellow

OXASIL SOFT PUTTY 900ml

102.99 RON
()

OXASIL LIGHT FLOW 140ml

57.22 RON
()
Afiseaza urmatoarele 40 produse
Clasificare
Categorii
    Afiseaza toate (32)
Pret

RON  –  RON

  • 0RON
  • 15158RON
Stoc
Culoare
Gramaj
    Afiseaza toate (27)
Dimensiune
Material
Nuanta
    Afiseaza toate (22)
Prezentare
    Afiseaza toate (11)