Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Kulzer

KULZER

KULZER este unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume care activeaza in sfera stomatologiei. Mii de tehnicieni dentari si dentisti din intreaga lume s-au convins ca produsele din portofoliul KULZER sunt alegerea perfecta pentru stomatologie analogica si digitala, conservare estetica sau dentara, cat si pentru protetica ori parodontologie. Dorinta brandului este sa ofere materiale calitative si inovative pentru o gama larga de materiale pentru clinica stomatologica (ace atraumatice scurte, ace intraligamentare), dar si pentru un laborator de tehnica dentara (compozite fotopolimerizabile, materiale de amprenta, siliconi de aditie, siliconi de condensare, lampa fotopolimerizare, gipsuri, aliaje dentare etc).

De incredere si plin de pasiune: KULZER

In urma cu peste 85 ani, in Germania, lua fiinta compania KULZER, motivata sa inoveze si sa ofere solutii excelente tuturor specialistilor. Observand ca rasina polimetilmetacrilat (PMMA) este potrivita pentru producerea dintilor gratie consistentei, a patentat prima rasina termo-polimerizabila, Paladon, care a inlocuit cu succes proteza flexibila. In timp au imbunatatit proprietatile mecanice, creand Paladon 65, un acrilat autopolimerizabil pentru proteze fixe si mobile. Acum gasesti acest acrilat autopolimerizabil la Dentotal, atat in varianta lichida, cat si pulbere, ambele pretandu-se pentru tehnica presarii si tehnica injectarii.

Devino un adevarat profesionist in tehnica dentara!

Foloseste produse KULZER si realizeaza alaturi de tehnicieni dentari si medici stomatologi din intreaga lume, lucrari estetice si functionale care ofera incredere pacientilor. In magazinul online Dentotal vei gasi peste 150 produse pentru proteze scheletate, coroane, punti dentare etc, necesare pentru restaurare coronara (Charisma Smart, Charisma Diamond), profilaxie si cosmetica (Gluma Desensitizer), protetica, dar si castomate (creuzet ceramica, creuzet grafit), sisteme ceramice (Heraceram), aliaje (aliaj Cr-Co) s.a.

67.19 RON
()
ProducatorKULZER VarianteOS3
477.58 RON
()
ProducatorKULZER VarianteT
93.86 RON
()
ProducatorKULZER VarianteGolden Yellow
104.39 RON
()
57.99 RON
()
Afiseaza urmatoarele 40 produse
Clasificare
Categorii
    Afiseaza toate (31)
Pret

RON  –  RON

  • 0RON
  • 15158RON
Stoc
Culoare
Gramaj
    Afiseaza toate (26)
Dimensiune
Material
Nuanta
    Afiseaza toate (19)
Prezentare