Lista de produse dupa marca Kulzer

Sunt 167 produse.

Se afiseaza 1-30 din 167 produs(e)

Lista de produse dupa marca Kulzer

Kulzer - Inovatie in industria stomatologica

Parte din Mitsui Chemicals Group, compania de origine germana Kulzer are o experienta de mai bine de 80 de ani in oferirea de produse de top pentru medicii stomatologi si tehnicienii dentari. Produsele acestui brand au la baza ani de cercetari realizate de specialisti in industria stomatologica si ofera solutii inovatoare pentru o gama variata de proceduri dentare din domeniul proteticii, parodontologiei si stomatologiei generale. Renumita companie detine peste 750 de brevete in intreaga lume, obtinute in urma colaborarilor de succes cu universitati si institutii de cercetare. Printre produsele dezvoltate de compania germana se numara rasina acrilica termo-polimerizabila Paladon si compozitul nano-hibrid Venus Diamond.

Portofoliu vast de materiale stomatologice de top

Kulzer vine in intampinarea nevoilor specialistilor din domeniul stomatologiei oferind o varietate de sub-branduri. Cele destinate medicilor dentisti cuprind gama de produse pentru realizarea obturatiilor, Charisma, gama de produse de bonding si demineralizanti, Gluma, dar si lampile de polimerizare din gama Translux. Medicii dentisti se pot bucura de calitate premium si atunci cand utilizeaza materialele de amprentare din linia de produse Variotime.

Pentru tehnicienii dentari compania germana ofera sistemul inovator de fatetare HeraCeram, materiale acrilice pentru proteze dentare Pala si Meliodent, dar si compozitele din gama Signum. Cu o gama atat de vasta de produse si echipamente, brandul nemtesc sustine performanta si rezultatele de exceptie in restaurarile dentare.

Comanda produse premium de la Dentotal

Alege sa lucrezi cu materiale de top, fie ca esti medic stomatolog sau tehnician dentar, optand pentru produsele din gama Kulzer de la Dentotal. In magazinul nostru online gasesti intotdeauna un portofoliu diversificat de produse la preturi competitive. Pentru a-ti face experienta cat placuta, iti oferim puncte de fidelizare la fiecare comanda, pentru ca tu sa poti obtine reduceri substantiale la achizitiile viitoare. Comanda acum produsele de care ai nevoie si beneficiezi de transport gratuit pentru toate cumparaturile.