Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Tija lampa fotopolimerizare Elipar Deepcure 3M, 10mm

Scrie o recenzie
ART0010843
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 670 punct
Puncte fidelizare: 20 punct
669.49 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Tija lampa fotopolimerizare stomatologie Elipar 3M

Foloseste cu incredere tija pentru lampa foto de la 3M! Acest produs stomatologic va asigura unghiul perfect si inaltimea potrivita pentru tratamente reusite de restaurare dentara. Acest accesoriu pentru lampa de fotopolimerizare 3M asigura atat confortul fiecarui medic stomatolog, cat si a pacientilor, intrucat ofera un acces facil inclusiv in zona posterioara care este dificil de accesat. Tija are un diametru de 10 mm pentru optimizarea fasciculului luminos.

Avantaje:

  • Diametru 10mm
  • Rotire la 360°
  • Unghi optim de utilizare
  • Greutate redusa 
  • Acces facil in orice zona a cavitatii bucale


Prezentare:

Bucata

Brand
3M
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata