Lista de produse dupa marca LARIDENT

Sunt 83 produse.

Se afiseaza 1-30 din 83 produs(e)

Lista de produse dupa marca LARIDENT

Ai folosit pana acum consumabile medicale de la LARIDENT?

Compania LARIDENT a inceput sa activeze in Italia in 1950 comercializand produse sanitare, iar ulterior si-a extins portofoliul cu produse chimice si aliaje destinate sectorului dentar. Actualmente se ocupa cu distribuirea unei game largi de consumabile stomatologice necesare in endodontie, protetica, profilaxie, dar si pentru consultatii medicale, contribuind indeaproape la protectia pacientului, cat si a campului operator. Atat pe piata italiana, cat si in cele 70 tari de la nivel mondial in care sunt distribuite produsele LARIDENT, printre cele mai populare consumabile dentare se numara: cutie aparat dentar, pahar de unica folosinta, cutie sterilizare instrumentar stomatologic, bureti endodontici si multe altele. Cu siguranta iti doresti in clinica stomatologica produsele lor!

Produse de unica folosinta de la LARIDENT pentru servicii stomatologice de top

Ofera sentimentul de siguranta fiecarui pacient care intra in cabinetul stomatologic si utilizeaza consumabilele de la LARIDENT! Fie ca vorbim de un set pahare de unica folosinta, tavi de unica folosinta sau un simplu lant autoclavabil pentru baveta din silicon, garantat vei beneficia de cea mai inalta calitate la un pret avantajos. Sterilizarea instrumentarului medical va fi facilitata atunci cand ai o baie sterilizare instrumentar, ai sa vezi! Atunci cand stii ca ai cele mai bune produse pentru igiena lucrezi mai relaxat, iar fiecare consult stomatologic sau terapie endodontica se desfasoara in siguranta deplina.

LARIDENT Italy este partenerul care te ajuta sa reusesti ce iti propui!

Fiecare pacient care vine la un control stomatologic isi doreste dinti frumosi si isi propune ca sanatatea dentara sa fie impecabila, asa ca asigura-te ca oferi servicii stomatologice premium folosind doar produse de top precum cele de la LARIDENT. Nu trebuie sa-ti lipseasca un departator bucal autoclavabil sau linguri amprenta dentara, asa ca te asteptam sa plasezi o comanda pe site-ul Dentotal.ro sau direct la furnizorul tau zonal Dentotal!