Lista de produse dupa marca LM DENTAL

Sunt 100 produse.

Se afiseaza 1-30 din 100 produs(e)

Lista de produse dupa marca LM DENTAL

Instrumentar stomatologic premium pentru dentisti

LM DENTAL este un brand fondat in 1973, parte a Planmeca Group, care dezvolta, produce si comercializeaza instrumente stomatologice pentru clinici dentare. Instrumentarul respecta cele mai riguroase norme de calitate, fiind produs in Suedia si Finlanda. Datorita design-ului ergonomic si inovativ, compania a devenit leader pe piata tarilor nordice si s-a impus inclusiv in plan international, peste 80% dintre piesele de mana fiind exportate in afara Europei. LM DENTAL are o viziune contemporana, studiind indeaproape cele mai noi tehnologii pentru a oferi solutii perzonalizate tuturor colaboratorilor.

Ofera servicii stomatologice de top folosind produse LM DENTAL!

Ceea ce deosebeste produsele LM DENTAL de alti competitori este atentia acordata ergonomiei, intrucat acestia dezvolta instrumentele cu un maner mai gros, cu o forma optimizata si o suprafata elastica. Au brevetat manerul ErgoMax si ErgoSense, facandu-l cunoscut pe intreg globul. Garanteaza o usurinta in utilizare si o codificare a culorilor intuitiva. Inovatiile companiei realizate in anii 1980 au devenit in secolul XXI un etalon pentru fiecare medic stomatolog preocupat de o tehnica avansata, corecta si rapida. Pentru dentisti, brandul ofera o gama larga de instrumentar dentar utilizat pentru consultatie stomatologica, protetica, chirurgie sau parodontologie. In portofoliul Dentotal vei gasi plugger endodontic, spreader endodontic, root tip pick, spatula compozit, hoe scaler, gingival trimmer si multe altele.

Folosesti o cutie depozitare instrumentar stomatologic?

Afla ca LM DENTAL produce inclusiv cutii medicale autoclavabile pentru origanizarea si depozitarea instrumentelor. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie suport pentru freze, ace, anse, dar si casolete pentru instrumentar endodontic sau pentru restaurare coronara. Contacteaza unul dintre specialistii Dentotal si afla mai multe detalii despre tehnici de organizare cabinet stomatologic, preturi, promotii si alte sfaturi utile.