Lista de produse dupa marca LUCSTAR

Este 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Lista de produse dupa marca LUCSTAR

Ai nevoie de consumabile pentru clinica stomatologica?

Iti propunem o solutie avantajoasa: produse pentru uz medical de la Lucstar. Este un producator apreciat de mii de medici stomatologi din intreaga lume. Focusul central graviteaza in jurul consumabilelor pentru cabinet dentar, clinica, spital sau cabinet veterinar. Vei observa ca aceste consumabile au un raport pret-calitate corect, dorindu-ti astfel sa le ai in clinica stomatologica. Fiecare dentist profesionist are in cabinetul stomatologic produse de la Lucstar!

Nu ai gasit godeu medical?

Afla ca in portofoliul Dentotal.ro gasesti godeu din sticla de la Lucstar, foarte util in procedurile de endodontie. Folosind un godeu pentru manevrarea si aplicarea materialelor dentare vei evita evaporarea materialelor volatile.  Este unul dintre accesoriile ce nu ar trebui sa-ti lipseasca din cabinetul dentar, asa ca plaseaza comanda pe site-ul nostru si bucura-te de transport gratuit.

Lucstar: de la endodontie la restaurare coronara

De acum ai la indemana produse consumabile, accesorii si echipamente la cel mai bun pret! Foloseste placute din sticla de la Lucstar pentru a mixa materiale dentare sau alege un godeu din sticla cu capac si realizeaza proceduri corect si eficient. Lucstar iti ofera produsele de care ai nevoie pentru endodontie, restaurare coronara, odontoterapie si nu numai!