Lista de produse dupa marca MADESPA

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Lista de produse dupa marca MADESPA

Folosesti un amalgamator in clinica stomatologica?

Cunosti deja faptul ca un amalgamator este utilizat in domeniul stomatologiei pentru amestecarea materialelor de restaurare precum glassionomer (ciment ionomer de sticla) si capsule de amalgam. Cu siguranta iti sunt de ajutor capsule amalgam dentar de la MADESPA. Nu ai mai folosit consumabile de la MADESPA? Ar trebui sa incepi s-o faci! Acest furnizor spaniol este specializat in producerea de consumabile medicale pentru sectorul stomatologic, aflandu-se sub tutela brandului VENTURA. Privitor la calitatea materialelor, nu ar trebui sa-ti faci griji, intrucat MADESPA este un producator cu peste 30 ani experienta, disponibil in peste 50 tari de la nivel mondial, fiind foarte apreciat de medicii stomatologi inclusiv din afara continentului european.

Sanatate dentara 100% garantata de MADESPA

Aici la Dentotal suntem foarte mandri sa avem in portofoliul magazinului nostru online consumabile medicale de la MADESPA fiindca este un furnizor de incredere concentrat pe sanatatea orala a fiecarui pacient. Trebuie sa stii ca MADESPA ofera profesionistilor din domeniul stomatologic produse relevante la o calitate de top pentru a-si desfasura eficient munca in cabinetul medical. Folosind capsule aliaj de argint vei realiza obturatii dentare definitive cu o rezistenta mare ce elimina riscul de fracturi. Doar incearca si convinge-te!

Alege MADESPA Dental pentru clinica ta stomatologica!

Siguranta utilizarii acestor consumabile medicale este data si de certificarile ISO pe care compania le are in portofoliu. Certificarea ISO 13485:2012 sustine stabilirea si aplicarea unui sistem de asigurare a calitatii conform standardului international ISO 9001:2008. MADESPA detine inclusiv certificatul CE in conformitate cu directiva 93/42/EEC. Plaseaza o comanda online pe site-ul dentotal.ro sau contacteaza reprezentantul zonal Dentotal!