Lista de produse dupa marca MANI

Sunt 43 produse.

Se afiseaza 1-30 din 43 produs(e)

Lista de produse dupa marca MANI

MANI este recunoscut in intreaga lume drept un reper pentru ace endodontioce si freze endodontie de calitate superioara. Inspira medici stomatologi si specialisti in endodontie din 120 tari sa devina profesionisti in domeniul lor de activitate. Asa ca, pentru tratatamente de obturatie de canal cu o rata de 100% reusita si pacienti satisfacuti, produsele de la MANI sunt potrivite pentru cabinetul tau!

Descopera un brand care a revolutionat medicina: MANI!

Fondata in 1956 in Tokyo, Japonia, compania s-a remarcat rapid pe piata produse inovatoare precum: cel mai mic drilled eyeless needle (27μm), capsator chirurgical pentru piele, schelet metalic pentru grefa-stent, ajungand ca in prezent sa detina 310 patenti si alti 128 in curs de brevetare. Brandul a obtinut numeroase certificari si premii internationale prin care i-au fost apreciate eforturile, dintre care cea mai importanta distinctie este Porter Prize.

Cu MANI esti pregatit de orice provocare endodontica!

Un focus central pe care compania il are este acela de a livra cea mai buna calitate din lume pentru lume. A implementat diferite tehnologii si strategii care sa castige increderea medicilor stomatologi si a specialistilor in endodontie. Este alegerea potrivita pentru un tratament efectuat corect, avand la indemana ace endodontice (Lentulo, Kerr, Tire Nerfs) de diferite lungimi (18mm, 21mm, 25mm, 28mm, 31mm etc) si freze diamantate potrivite.

Pe Dentotal Gasesti toate consumabilele MANI pentru cabinet de care ai nevoie!

Experienta profesionala si tehnicile se vor impleti perfect cu produsele de top de la MANI. Vei gasi o gama larga de consumabile pentru cabinetul dentar, de la instrumentar rotativ (ace Lentulo, ace Gates, ace K-Reamer), instrumentar rotativ (ace Headstroem NiTi, ace Kerr, ace Tire Nerfs, ace Miller, pluggers), freze diamantate pentru turbina la ace dezobturat canale. Comanda acum si beneficiaza de transport gratuit. Simplu, rapid, profesionist.