Lista de produse dupa marca MEDIN

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Lista de produse dupa marca MEDIN

Cauti ace endodontice manuale?

Iti recomandam sa alegi ace pentru endodontie manuale sau rotative de la Medin. Nu ai mai folosit pana acum produse stomatologice de la Medin? Afla ca este un cunoscut producator originar din Cehia specializat in produse dedicate practicii stomatologice de cabinet. Mii de medici stomatologi din Europa (inclusiv Rusia, Slovacia, Polonia) si SUA utilizeaza zilnic in procedurile endodontice produsele Medin. Cu o experienta pe piata de peste 17 ani, ofera solutii pentru dentisti profesionisti, astfel ca in porofoliul furnizorului gasesti: ace Lentullo, ace Tirre Nerfs, dar si consumabile pentru intretinerea turbinei, micromotorului si a pieselor contraunghi.

Comanda ace pentru endodontie de pe Dentotal.ro!

In portofoliul Medin vei gasi mai multe tipuri de ace endodontice, atat manuale, cat si rotative. Chiar si daca esti pasionat de endodontie la microscop vei putea realiza tratamente dentare utilizand ace Tirre Nerfs pentru a indeparta tesutul pular sau ace Lentullo pentru introducerea pastelor endodontice pe canal radicular. Vei fi surprins de calitatea superioara, precizia pe care ti le-o ofera, asa ca nu mai sta pe ganduri si comanda de pe Dentotal.ro! Nu uita ca beneficiezi de transport gratuit la orice comanda.

Ai multe piese de mana in clinica stomatologica? Medin te ajuta sa le intretii!

In orice cabinet stomatologic de incredere se regasesc piese de mana comandate de la Dentotal. Pentru turbina, piese contraunghi sau micromotoare pneumatice ai nevoie de solutii speciale de intretinere, iar unele dintre cele mai bune sunt acelea oferite de producatorul ceh. Utilizand un spray de ungere Dentoil vei lubrifia piesele de mana si vei prelungi durata de viata a acestora. Un alt aspect pozitiv este acela ca livrarea este gratuita, deci vei minimiza costurile la maxim!