Lista de produse dupa marca MEDIREL

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Lista de produse dupa marca MEDIREL

Realizeaza obturatii si tratamente de canal cu produsele MEDIREL!

Materiale utilizate in endodontie furnizeaza numerosi producatori, insa noi iti recomandam o companie in care chiar poti avea incredere: MEDIREL. Acest brand a luat fiinta in 1974 in Elvetia si s-a remarcat rapid pe piata de produse stomatologice. La momentul actual, peste 80% dintre cabinetele dentare elvetiene utilizeaza consumabile dentare de la MEDIREL si se declara foarte multumite. Trebuie sa stii ca peste 60 milioane de pacienti din intreaga lume se bucura de lucrari dentare precum obturatii si tratamente de canal realizate cu produse de la acest furnizor.

Endodontie la cel mai inalt nivel cu MEDIREL

In portofoliul MEDIREL gasesti produse utile in practica endodontica si nu numai. Fie ca ai nevoie de o solutie de dezinfectare canale radiculare precum Rocanal Irrigation, ciment pentru obturatii de canal definitive Rocanal R2 sau Medi-Kord, cu siguranta le vei gasi in magazinul tau online Dentotal. Sunt consumabile pentru cabinetul stomatologic pe care te poti baza, datorita experientei de cateva decenii pe piata internationala, dar si a certificarilor internationale obtinute.

Dentistii recomanda MEDIREL

Fie ca vorbim despre tratament stomatologic sau intretinerea sanatatii orale acasa, te poti baza pe MEDIREL! Produsele pentru endodontie si protetica se impletesc armonios in portofoliul companiei alaturi de consumabilele pentru profilaxie (gel fluorizare pentru acasa). Vei fi placut surprins de acest producator, asa ca te invitam sa te bucuri de transportul gratuit indiferent de valoarea comenzii. Te sprijinim sa fii un dentist profesionist intr-o clinica stomatologica in care pacientii revin cu incredere deplina.