Lista de produse dupa marca Medit

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Lista de produse dupa marca Medit

Atunci cand ne gandim la un scanner pentru laborator dentar sau un scanner pentru cabinet stomatologic, primul brand care ne apare in minte este MEDIT. Acesta este un producator specializat in masuratori 3D si CAD/ CAM care utilizeaza doar tehnologii de ultima generatie pentru utilizatorii din domeniul dentar sau industrial. In ultimii ani, atentia companiei s-a indreptat si catre dezvoltarea de platforme pentru stomatologie digitala, astfel ca este un brand puternic ancorat in ultimele noutati medicale.

Fii cel mai bun din domeniul tau alaturi de MEDIT!

Cu o poveste inceputa in Coreea de Sud in anul 2000, compania s-a remarcat pe piata internationala de echipamente medicale, la momentul actual fiind prezenta in peste 70 tari. Aceasta crestere constanta este dovada ca reprezinta solutia ideala pentru sisteme CAD/ CAM si masuratori 3D in scannere intraorale sau pentru laboratorul de tehnica dentara. Tehnologia high-tech face scanarea datelor mult mai rapida si intuitiva, astfel ca este un echipament medical potrivit pentru profesionisti si nu numai.

Satisfactie 100% pentru pacienti si dentisti sau tehnicieni dentari? Doar cu MEDIT!

Productivitatea ta va creste exponential prin solutii digitale 3D de top, intrucat un scanner poate fi integrat cu usurinta intr-un sistem CAD/ CAM. Bucura-te de flexibilitate, rapiditate, precizie si convinge-te ca MEDIT este cea mai buna combinatie intre hardware si software disponibila pentru un cabinet stomatologic sau un laborator dentar. In magazinul online Dentotal gasesti scanner intraoral MEDIT i500 dedicat nevoilor dentistilor, dar si MEDIT T310, T510, T710 necesar tehnicienilor dentari. Plaseaza o comanda sau contacteaza un specialist Dentotal si afla mai multe beneficii ale utilizarii unui echipament medical dedicat profesionistilor.