Lista de produse dupa marca META BIOMED

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Lista de produse dupa marca META BIOMED

Produse dedicate cabinetelor stomatologice de la Meta Biomed

Inca de la fondarea companiei coreene Meta Biomed din 1990, aceasta a dorit sa isi aduca aportul evolutiei industriei medicale, axandu-se pe ramura stomatologiei. Astfel ca, in prezent este un furnizor de incredere, capabil sa produca utilizand tehnologii noi, diferite consumabile utile intr-un cabinet dentar. Ii poti regasi la nivelul a peste 80 tari de la nivel mondial, inclusiv in Europa si SUA. Sunt specializati in materiale de restaurare dentara, asa ca nu uita sa adaugi in comanda de pe Dentotal.ro si consumabile din portofoliul Meta Biomed.

Cauti consumabile medicale la un pret avantajos? Alege Meta Biomed!

Fie ca vorbim despre endodontie sau restaurare coronara, consumabilele Meta Biomed sunt o alegere inspirata.  Vei fi placut surprins ca pentru proceduri endodontice cum ar fi obturatiile de canal materialele de la acest furnizor au o biocompatibilitate excelenta, sunt usor de mixat si aplicat, asigura o sigilare ermetica si nu pateaza dintii. In cazul unor restaurari coronare, in portofoliul Meta Biomed ai la indemana materiale pentru obturatii provizorii ce asigura o aplicare si indepartare usoara. sigileaza ermetic cavitatea, are o stabilitate excelenta la fixare si o Rezistenta superioara.

Adauga un plus valoare muncii de stomatolog!

Orice dentist vrea sa realizeze lucrari calitative, dar la preturi rezonabile se orienteaza catre gama de consumabile de la Meta Biomed. Pacientii vor fi cu siguranta multumiti de tehnica de lucru, dar si de rezistenta materialelor medicale folosite fiindca acea calitate coreana deja recunoscuta international este atent mentinuta printr-o serie larga de verificari si teste a produselor.