Lista de produse dupa marca MICRODONT

Sunt 88 produse.

Se afiseaza 1-30 din 88 produs(e)

Lista de produse dupa marca MICRODONT

Microdont – echipamente medicale calitative de origine braziliana

Microdont este o companie din Brazilia cu o experienta de peste 30 ani in industria micrometalurgiei cu aplicare in sfera medicala. Furnizorul propune solutii eficiente pentru mii de medici stomatologi din peste 95 tari. In portofoliu vei gasi consumabile pentru cabinet dentar pentru finisare si lustruire, dar si insturmentar rotativ (freze diamantate). Frezele diamantate sunt utile pentru o gama larga de proceduri stomatologice, de la finisarea obturatiilor, prepararea fatetelor dentare, pana la lustruiri.

Cu Microdont te apropii de perfectiune!

Urmarind portofoliul Microdont observi ca ai la dispozitie diverse accesorii pentru endodontie (cutie freze stomatologie) si pentru restaurare coronara (celuloid), dar si pasta diamantata de 1-3-6 microni, benzi abrazive si freze diamantate. Intr-un cuvant, multe dintre consumabilele necesare in cabinetul stomatologic sunt disponibile de la furnizorul Microdont. Indrazneste sa fii un stomatolog mai bun alegand solutii moderne, fiabile si sigure de la Microdont! Nu vei fi dezamagit.

Microdont inseamna calitate de top la un pret corect

Ca medic stomatolog trebuie sa tii cont atat de calitatea materialelor pe care le folosesti in cabinet, dar si costul acestora. Chiar daca multe dintre consumabilele medicale au un pret ridicat, Microdont iti ofera o varianta foarte avantajoasa. Astfel ca, nu vei mai cheltui o avere pe freze diamantate, discuri abrazive, celuloid sau pasta diamantata. Plaseaza o comanda in magazinul tau online preferat pentru consumabile medicale, Dentotal.ro, si bucura-te de transport gratuit!